Lányok, jártatok már úgy, hogy észre vettétek, hogy a fürdőben valaki a szennyes bugyitok közt turkált? Osztálytárs, pasi, vagy akárki? vagy hasonló sztori?
Igen.. Apám egyik haverja szállt meg nálunk pár napra, mert a városban volt valami dolga munka miatt, és apám felajánlotta neki, hogy ne költsön szállodára, aludjon nálunk. Alapból rendes embernek tűnt de..
Szóval én a bugyijaimat mindig úgy dobom be a szennyesbe, hogy takarja valami, szóval legyen fölötte egy póló vagy bármi, hogy ne látszódjon ki. Reggel ledobtam a szennyesbe, aztán az a fickó bement fürdeni. Kijött, majd én bementem WC-zni, és láttam, hogy pár bugyim ott volt legfelül, pedig nem úgy raktam be. Tehát ő átkutatta a szennyest, hogy meglesse a bugyijaimat..-.-:D Rohadt gáz volt, nem tudtam még csak ránézni sem..(Főleg hogy havibaj előtt voltam, enyhe barna folyással, ami ugye látszott rajta..)
Már megyszoktam hogy mindig össze van a szennyes matatva turkálva.Mindig a bátyám kretén haverjai mikor feljönnek,utánna össze vissza va forgatva a szennyes,és így már tünt el bugyim is egy jópár!
A suliban a lány öltözőből is tünt el bugyim.
Kellemetlen volt mert nyár volt és szoknyában mentem suliba.
13l
5-os aztaqrva...
Nekem szerintem egyszer az exem egyik baratja ellopott egy tangamat, de otthon volt az ex is... :( Bevallotta, h az idealja vagyok... Pfff.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!