Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a tanárról?

Figyelt kérdés

Felmész az iskolai könyvtárba: Oszt.intő

Elfelejtesz aláírni valamit: Oszt.intő

Elmondod hogy valaki rosszat csinál: Falhozállít

Én teszek emiatt valamit: Falhozállít

Megkéred mondjon el valamit mégegyszer: Süket vagy?

És amikor nem kéred akkor pedig vagy 3x is elmondja!! Na mi a vélemény?

2012. márc. 28. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Ez van, nincs mit tenni ellene, esetleg igazgatónak lehet jelezni, ha jófej :)
2012. márc. 28. 18:16
 2/8 anonim válasza:
37%
Van rosszabb is...
2012. márc. 28. 18:21
 3/8 anonim válasza:
41%
Hasonló a miénk is.Egy f*sz!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon idegesítő.De a miénk olyan jó fej hogy örül amikor egyest ad.Nem viccelek komoly már ötödikben feltűnt de nem zavart gondoltam biztos valami vicces jutott eszébe de már hetedikes vagyok és minden egyesnél.Mindig olyan lelkesen mondja azt hogy egyes és látszik hogy ezzel feldobjuk a napját és jó kedvre derül mikor a fél osztálynak egyest ad.De ez már az egész iskola tudja.Mindig imátkozunk mielőtt meg kapjuk a dolgozatokat:jaj b...meg csak ne legyen jó kedve.
2012. márc. 28. 18:27
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
Van 1000-szer rosszabb is.
2012. márc. 28. 19:49
 5/8 anonim válasza:
100%

Volt matektanárom:

Új anyagnál megcsinál egy feladatot villámgyorsan a táblánál, aztán kihív valakit a táblához, hogy csináljon meg egy hasonlót egyedül, de az előzőt letörli előtte. Ha nem tudja, mert még nem értette meg teljesen, akkor 1-es, mert szerinte direkt, szemtelenségből nem csinálja meg, mert ezt a hülyének is meg kellene tudni oldani. Ha valaki kérdez, mert nem érti, nem hajlandó válaszolni, mert állítása szerint remekül elmagyarázza, a hülyegyerek olyan nagyképű, hogy "ő nem is akarja megérteni", és előadja, hogy az ilyen minek jár iskolába, és hogy ha az ilyenek felnőnek, mi lesz így az országgal. Ha rossz napja van, ezt is karóval honorálja.

Aki nem tetszik neki, azt már évelején kinézi, velem pl közölte is, hogy "Dani fiam, téged még évvégén bizony isten megbuktatlak." Meg is buktatott. A dolgozataimban a jó megfejtéseket is áthúzta azzal az indokkal, hogy "én ezt nem bírom kiolvasni, olyan rondán írsz!". Persze van aki nálam rondábban ír, de azt kiolvassa a köcsögje. Egyébként nem csak engem csesztetett, csak én voltam az, akinek konkrétan kijelentette szándékát. Évvégén a 28 fős osztályból 23 embert buktatott meg. Persze más volt a pótvizsgáztató tanár, és csak 3an ismételtek évet. Érdekes... Ő azzal magyarázta, hogy a mai gyerekek el vannak korcsosulva, és ezért buktat meg mindenkit. Az igazgatónak pedig közeli rokona, és bár számtalan panasz érkezett róla, szülők által is, nem foglalkozott vele. Tavaj nyugdíjba vonult, azóta kaptunk új tanárt, nála úgy néz ki 3as leszek évvégén. Yeah. Egyébként most tölti a 70et, és szaktanári járt, ha jelentkezéskor nem azzal kezdted a mondókádat, hogy "tanárnő kérem". Ja és 2011-et írtunk akkor.

Kérdező, örülj, ameddig nem hoz össze rosszabbal a sors! Jobb mindig lehet, de rosszabb is.

2012. ápr. 24. 19:14
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
jó tanár ez
2021. dec. 28. 22:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem..feleslges a nagy szigora
2022. szept. 15. 11:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Pikkel rád, a tengerbe vele!
máj. 22. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!