Ma is vannak még ilyen terrorizáló tanárok?
Figyelt kérdés
Akik élvezik, hogy rettegnek tőlük a diákok.
Mi volt ezzel a cél?
ma 10:53
11/12 anonim válasza:
Gyökeres változásokra van szükség. Nem állítottam, hogy szerintem ezenkívül minden rendben van az oktatással. A magániskolák talán a kivételek ez alól, mert ott valóban meg tudják válogatni a tanárokat, így aki megteheti, annak érdemes ilyen intézménybe járatni a gyerekeit.
12/12 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a tudatos félelemben tartás, terrorizálás, a tanár részéről, súlyosan rombolta nálam a bátorság kialakulását, fejlődését. Még a motiváltságot is kiűzte belőlem.
Mondjuk fegyelmet azt teremtett, mert lapítottunk mind, mint s..r a fűben, viszont hülye is maradtam az ilyen tanár mellett, mert megutáltam a tantárgyát egy életre és örültem, hogy átcsúsztam nála egy kettessel.
Szóval szerintem pedagógiailag, emberileg sokkal többet ártott, mint használt, az ilyen tanári mentalitás és iskolai nevelési, tanítási gyakorlat.
Mondjuk valamilyen katonai képzésnél meg lehet, hogy pont az ilyesmi a célravezető módszer.
ma 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!