Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mik a koli előnyei? Miért...

Mik a koli előnyei? Miért jobb kollégistának lenni, mint otthon lakni?

Figyelt kérdés
febr. 16. 01:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha kocsogok a szuleid akkor jó a koli

Ha a lakotarsaid a kocsogok akkor nemjo a koli

Ha mindketten kocsogok akkor semmi se jó

febr. 16. 11:45
 12/26 Metionin ***** válasza:
100%

Ha valakinek rossz a családja, megváltás tud lenni a koli. Nem tudom, most milyenek az árak de amikor én voltam kolis, diákmunkából simán ki tudtuk fizetni és volt hol lakni akkor is, ha otthonról kidobtak. A koliszobában hárman voltunk de még így is több magánszférám volt, mint a szülőknél, ahol egy saját fiókom sem lehetett.

Alapvetően pedig azért jó, mert nem kell a fél napot vagy az egészet utazással tölteni, hiszen van aki 300-500 km-re jár egyetemre és még mindig olcsóbb, mint az albérlet.

febr. 16. 12:00
 13/26 anonim ***** válasza:

Előny, hogy így közelebb leszel a sulihoz/egyetemhez, így nem kell (annyit) utaznod, tovább alhatsz. Nagyobb esélyed van arra, hogy kialakuljon egy társaság, akikkel együtt is tudtok mozogni, programokat szervezni, szóval javít a közösségi életen. Mellette problémamegoldásban is fejlődsz, kommunikációban is, jobban fogod tudni kezelni a felmerülő gondokat, kompromisszumokat megtanulsz állítani, elfogadni.

Tudsz közösen tanulni másokkal, egymást segíteni. Megtanulsz alkalmazkodni, másokkal együtt élni, mellette önállósodsz is.

febr. 16. 12:11
 14/26 A kérdező kommentje:
És nincsenek 2 ágyas kolik? Csak nem tucatnyian vannak egy szobában. Mennyit kell fizetni érte?
febr. 16. 12:14
 15/26 anonim ***** válasza:
51%
4 ágyas szobák vannak
febr. 16. 12:38
 16/26 Metionin ***** válasza:
100%
#14. Én Debrecenben voltam kolis, van 3,2,1 ágyas szoba, különböző kolikban másképp van. És persze minél kevesebben vagytok egy szobában, annál drágább. Az árak meg minden egyetemi honlapon fent vannak.
febr. 16. 12:52
 17/26 anonim ***** válasza:
67%
jó kis közös masztik, egyebek! jókat lehet b..zulni! én szerettem!
febr. 16. 13:04
 18/26 A kérdező kommentje:
17# Ohh, de kár, hogy nem voltam kolis..
febr. 16. 13:07
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

Én voltam, volt egy hülyegyerek aki buzulni akart

Nemsokáig volt ott

febr. 16. 13:10
 20/26 A kérdező kommentje:
19# Akkor szerintem te nem lennél jóba 17-essel...
febr. 16. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!