Miért mondják hogy az a rosszabb ha egy közösségben valakit teljesen kiközösítenek, nem figyelnek rá mintha csúfolódnának vele vagy bántanák?
Figyelt kérdés
dec. 3. 17:25
1/5 anonim válasza:
Az emberek többsége annyira fél az egyedülléttől, a saját gondolataitól, hogy inkább önként megy bele egy számára csak rosszat okozó közösségbe, mintsem hogy társaságon kívül magára maradjon. Talán ezért.
2/5 anonim válasza:
Én azért nem mondom, hogy rosszabb. A levegőnek nézés is rossz meg a direkt bántás is.
3/5 anonim válasza:
Szerintem senki nem mond ilyet, mivel nem is teljesen elhatárolható a két dolog.
4/5 anonim válasza:
Sztem ez az adott ember személyiségétől függ. Van, akit a figyelemhiány érint rosszabbul, van, akit a konkrét csúfolódás. Mondjuk abban egyetérthetünk, hogy egyik sem jó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!