Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanárként ti hogyan viszonyult...

Tanárként ti hogyan viszonyultok a puskazáshoz?

Figyelt kérdés

1. Minden esetben elveszitek a dolgozatot és elégtelent adtok rá

2. Csak elveszitek és amit eddig írt a diák,azt osztályozzátok le.

3. Ha nem nagyon pofátlan akkor hagyjátok, ha nagyon pofátlan elveszitek.

4. Mindig hagyjátok

nov. 10. 23:33
 1/9 anonim ***** válasza:
65%

Elveszem, és utána kezdheti a dolgozatot újra.

A másodiknál vége.

nov. 11. 00:00
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Próbálom nem észrevenni. Úgysincs értelme annak amit tanul, aminek meg van azt úgysem tudja kipuskazni.
nov. 11. 00:18
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

xD

Azért az a durva, hogy ebben van igazság.

Volt olyan tanárom aki azt mondta őt nem érdekli ki puskázik, mert max magával csesz, amit nem tanul meg, majd a melóhelyen, ha fontos pótolja.

Ellenben vannak olyan ritka idegesítő tanárok, akik több erőt tesznek bele abba, hogy azt lesik ki puskázik, már-már várva, hogy mikor bukik le valaki, mint magába a tanításba:D

nov. 11. 01:12
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Legalabb tudja mit kell puskázni. Meg akar felelni.
nov. 11. 06:10
 5/9 anonim ***** válasza:
34%
Miért nem tanult a hülye gci? És gerinctelen mert csalna?
nov. 11. 09:07
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

"max magával csesz"

Maradjunk abban, hogy az osztályzatnak, amit kap, tükröznie kell a tudását.

Másképp a végén még felveszik valahová, és csak utána látják, hogy síkhülye, és a tanárt fogják szidni.

Okkal.

Egyébként vicces, hogy itt minél jobb választ írt valaki, annál jobban lepontozták. Oktatási rendszerünk csődje.

nov. 11. 20:05
 7/9 anonim ***** válasza:
21%

Ezért tartom baromságnak a jelenlegi osztályzásra épülő rendszert, illetve felvételinél is inkább a szóbeli elbeszélgetésnek jobban előtérbe kellene kerülnie.

Baromi szubjektív az osztályzás.

Nálunk pl idegen nyelvből volt "jó csoport" és "rossz csoport", és hát a jó csoportban egy 3-as, a rossz csoportban 5öst ért volna.

Így teljesen torz képet ad.

Amúgy aki ilyet kérdez ki volt a tanárod, az is egy ostoba.

Állami oktatásban, 30 fős osztályokban hogy várják el, hogy a gyerekre egyéni figyelem kerüljön?

3-as voltam.

nov. 11. 21:25
 8/9 anonim ***** válasza:
64%
Most már nem vagyok tanár, de ameddig az voltam, eleve próbáltam olyan dolgozatokat összeálíltani, ami minél inkább gondolkodtató legyen, és így minél kevésbé lehessen hagyományos módon puskát írni. Ha valakit puskázáson, vagy másoláson, súgáson kaptam, először csak figyelmeztettem. (Ha puskázott, akkor elkértem a puskáját. Ha odaadta, akkor folytathatta a dolgozatírást, ha nem, akkor elvettem, és az addigi munkáját értékeltem. Azért nem írtam rá elégtelent, mert nem tudtam bizonyítani, hogy amit addig írt, azt nem saját kútfőből csinálta.) Ez a fajta figyelmeztetés egész évre szólt, szóval aki már ezt eljátszotta, akár azonos dolgozatnál, akár az év másik dogájánál, ott egyből elvettem a dolgozatot, az addig rajta levő munkát értékeltem, és mellette kapott egy írásbeli szaktanári figyelmeztetőt.
nov. 11. 22:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Három eset van:

1. Még a legelején, mielőtt írt volna bármit is, előkerül a puska vagy észreveszem dolgozatosztás közben. Akkor csak elvesztem a puskát.

2. Már írt valamit, de nem sokat. Elveszem a puskát és kihúzom, amit addig írt. A többit értékelem.

3. A dolgozat végén derül ki. Akkor egyes. Nem fogom nyomozni, melyik választ puskázta, melyiket nem. Szóbeli felelettel javíthat (bebizonyítjatja, hogy tudja), mindkét jegy bekerül.

Indokaim:

Kötelességem számon kérni a tananyagot. Lehet, hogy a munkában nem fogja használni, de érettségire kell. Érettségin is szankcionálják a szabálytalanságot, akár fél évet vagy egy évet csúszhat a továbbtanulása. Ne szokja meg, hogy komoly következmények nélkül puskázhat.

nov. 12. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!