Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Erre a sulis ugyre ti mit...

Erre a sulis ugyre ti mit mondtok - ugy ertem ki hibas ez ugyben?

Figyelt kérdés

ket osztalytarsammal jelentkeztunk versenyre. (nevezzuk X-nek es Y-nak). X nem jott el szandekosan, egesz nap hianyzott. Y megigerte hogy eljon, mondogatta hogy jon is de irt messengeren hogy megjott a mensije ezert nem tud jonni. sirva hivtam fel az osztalyfonokot, azt mondta tesz valamit e dologban. a kovi nap Z (Y haverja, szinten osztalytarsam) beszolt hogy fogjam be a szamat amit szinten elmondtam az ofonek de nem sirva, csakhogy rosszul esett stb. a hetvegen Z ram irt hogy sajnalja. beszelgettunk es emlitettem hogy Y-nal van egy ket gond igazan (mas dolgokat NEM emlitettem neki, csak ennyit). amikor eljott az egyik sulis nap, Y ram tamadt hogy miert a hata mogott beszelem meg a dolgokat, tenyleg be kene fognom a szamat meg hogy miafsz bajom van (Z ezen vegig rohogott). ezutan elkezdtek a kozossegi mediamrol leszedni a dolgokat, csaladtagjaimat alaztak porig ezert letiltottam oket mindenhol. erre Z annyira kiakadt hogy a kovetkezo sulis napon teljesen veletlenul odajott hozzam es elkezdte hogy en fizikalisan bantalmaztam meg hogy allandoan hazudok es hogy szandekosan megvertem. megmondtam neki hogy soha nem tettem ilyet, erre az egesz osztalynak ezt elmondta jo hangosan. a tobbiek nem tertek eszhez. mikozben haladtam az igazgatoiba, hallottam hogy azt mondja hogy fel kene kotnom magamat meg hogy szivesen hoz kotelet. a tobbi marcsak annyi volt hogy nem engedett be orara az igazgato mert nem akart konfliktust.

tudom, nagyon gyerekes es valoigaz hogy tinik vagyunk, de nagyon kivancsi vagyok idegen felnottek velemenyere is.

okt. 26. 22:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Csapatverseny lett volna, amit csak együtt lehet teljesíteni?
okt. 26. 22:56
 2/13 A kérdező kommentje:
igennn, igy van
okt. 26. 22:57
 3/13 anonim ***** válasza:
97%

Ez után nem állnék szóba egyikkel se, hanem más barátokat keresnék és elkerülném őket messzire.

Csapatversenyre meg nem mennék többet ilyen megbízhatatlan emberekkel, de lehet sehogyan se, mivel sosem lehet biztosra tudni.

Én is szívtam meg csapatversenyt és ráadasul a stréber cseszett ki velünk.

Itt nem kell hibást keresni, hanem tanulni kell belőle. Nem szabad bizalmat szavazni mindenkinek túl hamar, az idiótákat meg jobb elkerülni.

okt. 26. 23:11
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Sajnálom hogy idiótákkal vagy körülvéve. A történeted végén aki hazugságokat kitalálva megvádolt egy toxikus ember. Ő a legrosszabb a történtekben. Kötelet ajánlani valakinek meg már olyan eset amit a helyedben elmondanék az iskola spichológusnak. Legyen csak jegyzőkönyvbe véve az illető neve, és hogy milyen jóravaló ember. Ügyes vagy hogy nem falaztál senkinek. Általában gyerek korban a bűnöst védjük a tekintélyt parancsoló személlyel szemben (tanár,ofö) “mert ő még is csak az osztálytársunk”. Ez egy logikai hiba, mert az osztálytársunk is lehet rossz ember. Akár csak a felnőttek. Lásd korrupció. Magyarországon ez ma népbetegség. A bűnösök vannak kollektívan védve a népharagtól. Ne válj rossz emberré, ne legyél korrupt, és a legfontosabb hogy soha ne hallgass olyanra aki öngyilkosságba hajszolna. Nekik nincs igaza. És ráadásul téged hagytak cserben, versenyben. Sajnálom hogy ez történt veled.

Amúgy milyen verseny volt? 31/F

okt. 27. 00:28
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

Ezt a bolyai csapatversenyt túlértékeled. Legközelebb ne menj csapatversenyre!

Vannak egyéni versenyek azokra menj!

Az osztálytársaid nem akartak menni.

okt. 27. 00:48
 6/13 A kérdező kommentje:
#4 magyar verseny lett volna… csak jo lett volna ujra atelni mert also tagozat ota nem voltam
okt. 27. 08:13
 7/13 A kérdező kommentje:
koszonom a velemenyeteket! orulok hogy ti is ezeket gondoljatok mint a tanaraim (akik tobbet tudnak az ugyrol).
okt. 27. 08:20
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Biztos stréber vagy.
okt. 27. 10:26
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Az osztálytársaid nemcsak, hogy megbízhatatlanok és nem egyenesek, hanem képtelenek vállalni a felelősséget a tetteikért, és amint ezzel szembesíteni "merik" őket, még ők támadnak és alkalmaznak alantas módszereket.

Ezek után kerüld őket, amennyire csak tudod, ne beszélgess velük, és neten is tartsd őket tiltva. És szerintem szólj nyugodtan az ofőnek, valahányszor megint átlepnek egy határt; erről neki is tudnia kell.

okt. 27. 11:48
 10/13 A kérdező kommentje:
eddig is kerultem oket, nem szoltam hozzajuk. amikor ok jottek oda hozzam, akkor beszeltem csak.
okt. 27. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!