Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek beszéljek az...

Szerintetek beszéljek az osztályfőnökömmel?

Figyelt kérdés
Meg tavaly történt hogy bekerültem egy rossz társágba az osztályban,ezalatt az egy év alatt mentálisan mélypontra kerültem csak nem vettem észre magamat.Most már kiléptem abból a csoportból de még mindig nem vagyok jól,nehéz az ismerkedés.Szerintetek ezt jó lenne megbeszélni az ofőmmel?Nem félek beszélni vele csak lehet ezt éppen nem vele kéne megbeszélni.

okt. 25. 22:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem hiszem, hogy ez érdekli az ofőt.
okt. 25. 22:12
 2/13 A kérdező kommentje:
Csak mert így az osztályban is egyedül vagyok
okt. 25. 22:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Te ismered, hogy mennyire az a lelkizős, érdeklődős fajta. Az osztályközösségbe való beillesztésedet nem hinném, hogy meg tudja oldani, azt neked kell megtenned, ha egyáltalán olyanok, akikhez szívesen kapcsolódnál. Inkább az iskolapszichológust keresném, az jobban van képezve is ilyenekről, meg jobban is érdekli a belső működésed.
okt. 25. 22:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem beszeltem volna semmi magamjellegurol az én ofojeimmel: az egyik érdektelen volt, a másik alkalmatlan, a harmadik viszont kifejezetten sz*rkavaro.
okt. 25. 22:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan osztályfőnök, akivel ezt meg lehet beszélni. Te ismered.
okt. 26. 09:03
 6/13 anonim ***** válasza:
53%
Akkor érdemes, ha ebből látott vagy tudott valamit.
okt. 26. 10:47
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez függ tőle is, de te ismered. Viszont az iskolapszichológust mindenképp javasolt lenne meglátogatnod, ebben akár tőle is kérhetsz segítséget.
okt. 26. 17:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha nem is az ofővel, de az iskolapszichológussal szerintem is remek ötlet lenne beszélni. Az ofőd nem ismerjük, így nem tudjuk, ő mennyire nyitott, mennyire tudna ilyenben segíteni, meghallgatni.
okt. 27. 10:04
 9/13 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nekünk a suliba nincs iskolapszichológus
okt. 29. 10:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor a pedagógiai szakszolgálatnál van, oda is mehetsz. Ez valami kisváros? Elvileg mindenhol van iskolapszichológus.
okt. 29. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!