Írjak egy e-mailt az osztályfőnökömnek?
24 éves vagyok, nappali tagozaton felnőttképzésre járok.
Nagyon gondolkozom rajta, hogy írnom kellene neki, nehogy félreértsen valamit későb.
Előző tanév végén apám meghalt, erről tud is, viszont most meg a tanév elején nagyapám került kórházba (rákos), a dolog ott tart, hogy tegnap szálították át a Hospice-ba.
Észrevettem magamon, hogy ez az egész kezd egy kicsit sok lenni és figyelmetlenebb, feledékenyebb vagyok, elkések a suliból, stb.
Szerintetek érdemes lenne írni egy e-mailt az osztályfőnökömnek, hogy mi a helyzet? Vagy inkább személyesen próbáljak vele beszélni erről?
Nem önsajnáltatásból, hanem hogy tudjon erről.
nekem is igy volt .mindnképpen beszélj vele 1x is írásba utána 4szemközt beszélhetünk? Csak ugye én is 20évesen tudtam meg hogy a papám( rákos)volt áttétes végén
Már tüdö vese szív májban is volt katéterrel közlekedett 10 évig bírta szíve
Iskolaszpilológus ha van vagy ha mész gyógypedagógus vagy feljesztötanárral beszélj
Meg ha feljesztőtanárral adjon ilyen logikai gondolkódos feladatott
UT .IDŐ AZ IDŐT ADJ MAGADNAK
32éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!