Mi a véleményetek az osztályfőnököm videójáték-ellenességéről?
Te meg mondd meg nekik, hogy vannak emberek akik dollármilliókat keresnek azzal hogy játszanak, és lesznek is ilyenek jövőben, míg ők jó esetben 500e-et se keresnek havonta.
Véleményem, hogy a tanárod meg a pszichológus is beszűkült gondolkodású egyén.
Egész fiatalkoromat 16tól 25ig végigjátszottam. Életem legjobb időszaka volt, amit soha nem cserélnék el semmire.
2
Igen szomorú, hogy a legjobb időszakod 16-25-ig az volt, hogy valami monitor elé yszögeszted magad. Konkrétan kidobtad az ablakon a fiatal éveidet.
Én azt gondolom, hogy a túlzásba vitt játék tényleg rossz hatással lesz a gyerekre, és ugyan a szülő dönti el mennyit enged,m de a tanár néni és pszichológus is elmondhatja a saját véleményét.
A Mario nekem is kedvenc volt. Nem is gondoltam, hogy játszanak még vele emberek :)
Erről elsősorban a szüleidet kérdezd meg. Szerintem fontosabb, hogy ők mit gondolnak. Számoljátok ki, hogy tényleg romlott-e a teljesítményed, és ha igen, akkor gondolkodjatok el rajta közösen, hogy ez minek lehet köszönhető. Annyira könnyű minden hibát, ballépést a videojátékok számlájára írni, pedig ez sosem ilyen egyszerű. (Ha véletlenül valaki annyira függővé válik, hogy emiatt romlik az átlaga, akkor ott van valami a háttérben, ami miatt a gyerek/felnőtt a játékba menekül.)
6-os versenyző: Degradáld csak a kérdezőt, de ez nem változtat azon, hogy te esetleg nem játszhattál ilyesmivel gyerekként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!