Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Puskázás! Melyik a jobb módszer?

Puskázás! Melyik a jobb módszer?

Figyelt kérdés

Egy tábla fehér csokira írom a puskát alkoholos filcel( kaja lehet az asztalon nàlunk)

Vagy szakadt farmerbe megyek és a szakadásba rakom a cetliket a puskàval?

Vagy az uditos üveget ami az asztalon van ,bevonom a puskával, celuxal rà ragasztom a palackra a puskat.

okt. 20. 19:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, mihez van hozzászokva a tanár. Olyannal nem érdemes próbálkozni, amivel vki már lebukott nemrég annál az adott tanárnál. A leírtak közül a legkevésbé feltűnő a palackra rakott puska, abból az a típus, ahol a címke betűtípusával van írva a puska.
okt. 21. 15:55
 12/12 anonim válasza:
Az én legjobb módszeren hogy a füzetnek vagy a tankönyvnek a füzetcímkére írom ceruzával.és dolgozat előtt rá teszem a tolltartómat és hogyha kell a karommal kicsit eltolom.Én még 3 év alatt sohasem buktam le.😉
okt. 25. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!