Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Puskázás! Melyik a jobb módszer?

Puskázás! Melyik a jobb módszer?

Figyelt kérdés

Egy tábla fehér csokira írom a puskát alkoholos filcel( kaja lehet az asztalon nàlunk)

Vagy szakadt farmerbe megyek és a szakadásba rakom a cetliket a puskàval?

Vagy az uditos üveget ami az asztalon van ,bevonom a puskával, celuxal rà ragasztom a palackra a puskat.

okt. 20. 19:41
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Vagy simán beleragasztom a puskat az ölembe és úgy ülök hogy ne lássa a töri tanár.
okt. 20. 19:44
 2/12 anonim ***** válasza:
71%

Nekem tuti módszerem van... Megtanulok mindent, amit lehet...

A sunyi megoldásokat meghagyom a pórnépre.

okt. 20. 19:45
 3/12 A kérdező kommentje:
De itt nagy a tét, töri tanár úgy kérdez hogy nem lehet megtanulni rendesen, mert nem egyértelműen fogalmazza a doga kérdést.
okt. 20. 19:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem mai könyv, de ajánlom figyelmedbe, ha puskázni akarsz: [link]
okt. 20. 19:49
 5/12 A kérdező kommentje:
Amiket fenn írtam, mennyire kivitelezhető?
okt. 20. 19:51
 6/12 anonim válasza:
0%
Egyik se feltűnő ha folyamatosan lefelé nézel én a padra írom ceruzával es letakarom a kezemmel és amikor megkapom a lapot akkor rárakom és az nem látszik
okt. 20. 20:00
 7/12 anonim ***** válasza:
33%
A nyomás, a téthelyzet sem ment fel senkit az alól, ha becstelen megoldásokat alkalmaz. Kinek mi a fontos. Nekem a becsületem sokkal fontosabb, mint bármi TZ, ZH, vizsga.
okt. 20. 20:12
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
Nekünk az ultimate végső legjobb megoldás a legkisebb olvasható betűmérettel nyomtatás volt. A végeredményt kis cetlikre (~1:1 arányú négyzet, saccra 7x7 cm) vágva.
okt. 20. 20:32
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, amiket írtál, egyik módszerrel sem tudsz annyi infót elrejteni, amennyit ne lehetne egy óra alatt megtanulni.
okt. 20. 20:38
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem lesz hasznos a válaszom, de az első gondolatom az volt, jajj de aranyos most tanul puskázni telefon nélkül. Ezt is megértük. Egyébként az üveges szerintem feltűnő, csoki papír ami alapban tele van írva plusz alkoholos filcel ráírt puska szerintem semmire se jó, csak magaddal szúrsz ki.

Nem fogom adni az álszentet, hogy mert egyszerűbb megtanulni, mikor egyszer mondhatni majdnem mindenki puskázott (aki tudott, és mert). A szakadt nadrág maximum akkor működik, hogyha nagyon passzentos, egyébként kipotyog belőle. Nem gondolom, hogy túl sokat bele tudsz rejteni. De gondolkodj még egy kicsit, hátha egy kicsit kreatívabb leszel.

okt. 21. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!