Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Puskázási módszer?(több lent)

Puskázási módszer?(több lent)

Figyelt kérdés

Tudnátok mondani olyan puskázási módszereket, technikákat, eszközöket, amelyekre sok anyag ráfér és amivel nem bukok le?(lehet olyan is, amire kevés cucc fér rá, sosem tudni, mikor van rá szükség)

Eddig a dolgozat alá tettem a puskát és óvatosan kitoltam, amikor kellett, így sosem buktam le és nem utolsó sorban, elég sok anyag fér rá. Kíváncsi lennék, van-e ennél jobb módszer?

Amúgy, a valamire használható tantárgyakat(nyelvek, matematika, fizika) megtanulom, csak van egy halom tölteléktantárgy, amit minél jobbra kéne puskázzak, hogy ne rontsák az átlagomat.

Fiú vagyok, így a szoknyás puska sajnos esik. :(

2021. jún. 12. 09:23
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Én sok módszert kipróbáltam már. (Volt olyan órám, ahol elég könnyű volt puskázni, így minden kreatív ötletet ott teszteltem)

A tapasztalat az, hogy a legegyszerűbb, kevés energiát igénylő puska a tolltartóba rejtett fecnik.

Persze a dolgozat típusától függően kell megválasztani a puskázási technikát, de ez az, amelyik általában a legjobb.

2021. jún. 12. 09:57
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Tanártól is függ, kinél hogy lehet. Nem garantálom,hogy valakinél nem fogsz lebukni, én ezekkel nem buktam le,persze nem is alkalmaztam minden tanárnál, volt olyan,akinél sehogy nem lehetett.

Én pl azt szoktam anno' hogy a padba tettem be füzetet/könyvet oldalasan hogy kifelé legyen a kinyitható része és egy cetlit abba tettem bele, ha 1 picit felhajtottam már láttam is a cetlimet.

Vonalzóra is ragasztottam kis papírt, az sem olyan feltűnő.

Padban a telefon és abban a jegyzetekről fotók (persze ne csak 1 teló legyen a padban, hanem füzetek és azok közé:D

Halványan cerkával a padra írtam adatokat, fentről nem lehetett látni, le meg nem hajolt a tanár hogy olvassa van e valami a padra írva:D

Most ezek jutottak eszembe:)

2021. jún. 12. 10:07
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi.

Papírfecnivel még nem próbáltam, mert vannak járkálós tanárainak, így kicsit rizikós. Én 4-es betümérettel szoktam kinyomtatni.

2021. jún. 12. 10:11
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi, megy a zöld pacsi.

2021. jún. 12. 10:13
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Egyik barátnőm annó azt csinálta, hogy ráült a kisméretű füzetére és tárogatta a lábát. :D
2021. jún. 12. 11:06
 6/10 A kérdező kommentje:

Ezzel csak annyi baj van, hogy mit csinálok, ha a tanár felállít? ^^

2021. jún. 12. 11:15
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Gomb meretu fules a dobhartyahoz.

Kamera gomb az ingre.

Jelado + aksi a derakon.

3 km-es hatotav a masik oldalon ulo szakos tanarnak.

2021. jún. 12. 13:45
 8/10 anonim ***** válasza:
86%

1443 -1490

Nálunk a padra írás törin megy. Például ha 1940a megjegyezni való dátum, akkor 19+40=59. Itt az eredmény mindegy, az összeadásban ott a lényeg. Vagy mondjuk Mátyás király 1443-ban született és 1490ben halt meg. 14-43(ez a születése)=14,9 (0-t nem írjuk ilyenkor, de tudjuk hogy az van ott, hisz tuti 4jegyű), általában senki nem nézi meg a példát, mindegy az eredmény helyessége.

Nálunk is a lap alá rejtett másik lap a leghasználtabb módszer.

A cipőtalpamra is lehetett írni nálam, ha tiszta volt.

Mi nem írunk kézre, csak csuklóra. Volt olyan, hogy csak azért sültem meg egy szvetterben, mert volt 6-6 sor a csuklóimon.

Ha a telefon kint lehet a padon, akkor nekem volt olyan háttérképem, ami egy egybeszerkesztett kép tele mindenfélevel és azon belül néhány mondat (esetenként angolul, csak hogy ne tűnjön ki) amely a doga egy része volt, vagy egy képlet a sok idezet között. Órán pedig megnéztem az időt és vele a háttérképet.

Nálunk a székre is lehetett írni, majd egyszerűen rátettem a lábam a szövegre.

Ha jó a szemed, akkor rakhatsz papírt a padlóra, mand nemes egyszerűséggel rajta tartod a talpad.

2021. jún. 12. 14:05
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi #8.

Erre nem is gondoltam, következő iskolai évben kipróbálom.

2021. jún. 12. 14:16
 10/10 anonim ***** válasza:
28%
Tanulni kene te szerencsetlen kerdezo!
2021. jún. 16. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!