Az iskolában ti szeretitek vagy utáljátok a tanárokat?
Figyelt kérdés
szept. 25. 12:34
1/7 anonim válasza:
Vannak akiket szeretek és vannak akiket nem
2/7 anonim válasza:
Van akit nem szeretünk és van akit szeretünk
3/7 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy nem minden tanár egyforma.
5/7 anonim válasza:
A legtöbbet szeretjük. Eléggé közvetlen a tanár-diák viszony nálunk. Simán elbeszélgetünk velük, írunk nekik Messengeren, stb. Nincs egy föltétlen alá-fölé rendelt viszony, és így sok tanárt szeretünk.
6/7 anonim válasza:
Általánosban volt egy olyan tanárunk (az első ofőnk), akit kollektíven nem szeretett az osztály. Finoman szólva. Felsőben az énektanárokat nem bírták sokan, a nyelv tanárokat viszont mindenki szerette.
Gimiben, a kémiatanártól eltekintve, nem volt gond a tanárokkal. Az infótanárt szerettem, meg az utolsó töriset illetve magyart, a többiek semlegesek voltak.
7/7 anonim válasza:
Ahogy visszagondolok, 5 százalékukat szerettem, a többit utáltam, és rá is szolgáltak.
Lányom általános sulijában és nyolcosztályos gimijében ugyanez volt az arány (mármint részemről).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!