Milyen esetben kell visszafizetnem az egyetemi tandíjat?
Figyelt kérdés
Már van diplomám, de úgy gondoltam egy egy éves gyorsított típusú mesterképzéssel megtoldanám a tanulmányaimat. Viszont valami miatt most teljesen elbizonytalanodtam. A beiratkozás már ugye megtörtént. Ha úgy döntenék, hogy az első félév után abbahagyom a képzést, akkor vissza kell fizetnem a tandíjat?szept. 7. 14:43
1/1 anonim válasza:
Nem, egy félév "grátisz" utána viszont az adott képzésen minden megkezdett visszafizetendő + az első félév is.
Szóval akár csinálhatsz olyat, hogy 12 képzésből (talán ennyi a támogatott, ebben nem vagyok biztos) csak egy félévet végzel el és akkor nem kell semmit visszafizetned. Amint valamelyiknél a második félévre is beiratkozol, ha nem végzed el, akkor vissza kell fizetned mind a két félévet.
A gyorsított mester nem tudom milyen, de sima mesteren általában nagyon rugalmasak, megértők a tanárok és nagyjából a diákok fele úgy végzi el, hogy alig jár be órákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!