Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez zaklatásnak számít?

Ez zaklatásnak számít?

Figyelt kérdés
Kedden odajött hozzám kettő lány és elkezdtek velem gúnyolodni "hogy jajj milyen helyes vagyok meg hogy szerelmesek belém" és ez már azóta tart. Tegnap pedig beszéltem a lány kettő barátnőjével és megkérdeztem tőlük hogy mégis mi a bajuk velem nem is ismerem őket és azt mondták hogy semmi a barátnőjük csak viccel. De akkor ezt most miért csinálhatják ha nem utálnak?

szept. 5. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem zaklatás, csak bosszantani akarnak
szept. 5. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Biztos most vannak a buta "pitsa" korban. Középiskolás csitriknél gyakori ez a dedós bacogatás.

Ha legközelebb odamennek ömlengeni, nyugodtan mond nekik, hogy lotyókkal/rondákkal/fogyatékosokkal nem kezdesz.

szept. 6. 00:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Velem suliban csinálták ezt a fiúk, mert elterjedt, hogy szektás szűzcsaj vagyok (ez nem volt igaz, valaki kitalálta, mert csendes voltam).

Elkezdtem venni a lapot, kivágott cuccokat vettem fel, visszareagáltam, hogy sziiijja bébi, akkor várlak suli után a szertárban, gyere fel. Megsimiztem a vállát a piszkálódónak, puszit küldtem, mint a szappanoperában a Paula. Elég hamar abbahagyták a nevetgélést és a froclizást.

Vedd fel a labdát, mondd te is, hogy milyen szépek vagytok babáim, gyertek, megmutatom az új szippantós kocsimat (vagy más ökörség), fogadom, hogy olyan autó platóján még nem kormoztak ki... égesd őket be, ha mások előtt csinálják.

szept. 6. 10:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak húzni akarták az agyad, jobb kifejezés híján. Élvezték a figyelmed, a reakcióid, nekik ezek meg mind egonövelők voltak.
szept. 7. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:

10 éves voltam. Szakadt a hó. Tartottam hazafelé. Két korombeli srác felváltva dobálni kezdett kemény hógolyóval. Ledobtam a táskámat, szembefordultam velük, és elkezdtem keményen visszadobálni. Elhúztak a fenébe.

Tanmese.

Nem megfutamondni, nem sértődni, nem panaszodni, felvenni a lapot és visszalőni.

-"Jajj milyen helyes vagy, szerelmesek vagyunk beléd".

Ekkor beletúrnék az egyiknek a hajába gyengéden, és azt mondanám:

-Kedvesem, sajnos, nem érek rá, a művészbejáró előtt várnak rajongóim. Állj be a sorba, hátha te is sorra kerülsz. De küldheted a virágcsokrokat az öltözőmbe is.

;-)

Vagyis, legyen humorod, vedd a lapot és lőj vissza.

:-D

szept. 10. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!