Azt kiabálta utánam egy fiú a suliban hogy: Monster High baba. Ez jót vagy rosszat jelent?
Figyelt kérdés
Full fekete testhez simuló ruha, és converse magas talpú cipőm van, fekete hosszú egyenes hajam és erős fekete sminkem, vékony vagyok de formás(aki azt hiszi kamu a leírás ne is kommenteljen mert egy full anonim oldalon nincs értelme felvágnom)
arra vagyok kíváncsi hogy ezzel csúfolta a külsőm vagy bók volt?
szept. 5. 12:56
1/12 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy neked szánta és nem egy tök más emberkének?
3/12 A kérdező kommentje:
peldaul mert pont akkor mentem el mellette és más lány nem volt a közelben és eléggé illik rám a kifejezés, hívtak már harley quinnek is,anime lánynak is😂
szept. 5. 13:04
4/12 anonim válasza:
Hát ha rákerestél volna megtudod. Valószínű hogy ha csak kiabálta már jót nem jelent.
Elég szép sértés volt még ígyis. Mi az ilyeneket , halálmadár , dögkeselyű meg ilyesminek hívtuk.
5/12 A kérdező kommentje:
hangosabban mondta, nem erélyesen csúnyán ordítva. Kicsit énekelő hangnemben
szept. 5. 13:05
6/12 anonim válasza:
Dalolt mint a szőke herceg hamupipőkének mi?😂 Szerinted ha egy szörnyhöz hasonlítan téged egy bók, akkor örülj neki.😄 Ha nem, gondolkozz rajta el.
7/12 anonim válasza:
Ez utalás arra, hogy az ő szemében arra hasonlítasz. A döntés a tiéd, bóknak, vagy sértésnek veszed.
9/12 anonim válasza:
Keress rá a neten, ez egy baba. Nem épp Barbie, inkább Wednesday.
10/12 anonim válasza:
Ja és semmit sem jelent, ez ugrott be neki rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!