Ez a kérdés főleg anyukákhoz szólna! Van egy 10 hónapos babànk és ki szeretnénk vinni fürdőbe. Attól félünk hogy nem fog-e valami bacit összeszedni. Érdemes lenne ennyi idősen kivinni vagy várjunk még vele?
Figyelt kérdés
aug. 25. 20:10
2/7 anonim válasza:
Minek? Hogy őt bőgjön és senki ne tudjon normálisan fürödni? 6 év alattiakat be sem engednék ilyen helyre, csak kifejezetten gyerekfürdőkbe.
3/7 anonim válasza:
Ja meg belepisil, belekakil a vízbe, inkább a többi embernek kellene aggódnia a fertőzésektől :(
4/7 anonim válasza:
Mi a francnak vinnél fürdőbe egy ekkora gyereket? Neki a kádban pancsolás is élmény, felesleges bevinni egy halom ember közé. Arról nem is beszélve, hogy egyrészt szerintem a legtöbb helyre be sem engedik az ekkora gyereket, másrészt a baromi drága belépővel senki nem a gyereksírást akarja hallgatni.
5/7 anonim válasza:
Sokan visznek babákat is fürdőkbe, semmi baja nem lesz. Ezért vannak a bébimedencék a bokáig érő vízzel, hogy ők is tudjanak pancsolni.
6/7 anonim válasza:
Gondolom a kérdező is szeretne kicsit kikapcsolódni, nem pedig a baba miatt mennének főleg. Érdemes olyan fürdőt nézni ami gyerek barát és van babapancsoló a nekik megfelelő hőfokú vízzel. Az én kisebbik fiam 8 hónapos. Mi voltunk vele természetes víznél nyaralni(Balaton), illetve egy napot voltunk Lentiben a fürdőn. Mindegyiket nagyon élvezte és nem kapott el semmit. Arra ügyelj, hogy ne nyelje be a vizet(bár nehéz kivitelezni), de amúgy semmi baja nem lesz szerintem, ha amúgy nem beteges baba. Jó szórakozást és kikapcsolódást!
7/7 anonim válasza:
Azért vicces néhány ember. Azon mi lepontozni való van amit írtam? De majd a 3,5 évesemet nem vittem volna sehova egész nyáron, mert van egy öccse. Illetve mi szülők is szűnjünk meg létezni, mert gyereket vállaltunk… annyi gonosz és megkeseredett ember van, hogy ez hihetetlen. Szegény kérdezőnek is úgy nekiugrottatok néhànyan, mintha olyan szörnyű dolgot kérdezett volna. Remélem a ti szüleitek sem vittek benneteket sehova, amíg el nem értétek a 18 éves kort. (Bár lehet tényleg így volt, így viszont érthető az idiotizmus!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!