Csak az a Nő iszik baba vizet akinek gyereke van vagy várandós?
Figyelt kérdés
2024. júl. 10. 07:42
2/11 anonim válasza:
Ihat bárki. A babavíz azért van, mert azt nem kell forralni a babáknak, ihatják natúrban is.
3/11 anonim válasza:
Én férfi vagyok és iszom, mert jó az íze. És nem vagyok se várandós se perverz se semmi
5/11 anonim válasza:
A várandós nőknek nem kell babavizet inniuk
6/11 anonim válasza:
Én is vettem már, pedig baba nincs, csak pont annak volt akkora a mérete, ami kell. Ha jól emlékszem, az van 1 literesben. Más vizek meg csak kis üveges, vagy másfél literes.
8/11 anonim válasza:
Nem.
Én például pont tegnap vettem 1 literes Jana ásványvizet, babásat, mert annak volt jó az ára, kiszerelése és normális alakja, meg mérete, ami nekem pont akkor kellett.
9/11 anonim válasza:
Én is azért vettem, mert jó a mérete és a kupak se eresztett a táskámban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!