Nagyon ciki, ha 11. osztályban My Little Pony táskát és pólót hordok?
Nagyon más vagyok, mint a többiek. Egyáltalán nem tetszik nekem az a tipikus fiatalos stílus. Viszont nagyon nagy pónirajongó vagyok. Alapvetően szorongok az iskolában és nincs túl sok barátom. Akkor érezném jól magam, ha pónis táskát és pólót hordhatnék. Lehet hülyén hangzik, de nekem ez biztonság érzetet ad és így érzem jól magam. Csak félek, hogy kicikiznek. Mi a véleményetek erről? Igazából ma már azt a táskát vittem, és senki nem szólt semmit.
(Ja egyébként agyilag teljesen normális vagyok)
nálunk 11.-ben hello kitty, lilo és stich, én kicsi pónim, simpson, animék stb. voltak. nálunk nem volt ciki. plussz engem dícsértek h tudok mangákat is rajzolni.
a mai generációval az a baj h a gyerek vállalást erőltetik és már 12 éve csak a dedó van, vagyis csak az ovisoknak van minden, pl. bogyó és babóca és társai. nem csodálnám ha egyesek tovább hosszítanák a gyermeteg énjüket. pláne ha iskolák zárnak be ok nélkül, elveszik a telótokat, az otthoni körülményeitekbe is bolygottálják.
max rajzolgatsz pónikat és azt mondod h majd ebből is akarsz pénzt szerezni, mivel sok pénz van a gyerekekből. dekoratőrként csinálhatsz és adhatsz is el dolgokat pl.: bögréket, poharakat, táskákat,sapikat, tokokat, kitűzőket stb.
Szia, szekáltak már téged bármi miatt is a suliba ami miatt félsz be menni/ szorongsz vagy bármi?
Le írhatod privibe is ha úgy jobbnak érzed
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!