Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nagyon ciki, ha 11. osztályban...

Nagyon ciki, ha 11. osztályban My Little Pony táskát és pólót hordok?

Figyelt kérdés

Nagyon más vagyok, mint a többiek. Egyáltalán nem tetszik nekem az a tipikus fiatalos stílus. Viszont nagyon nagy pónirajongó vagyok. Alapvetően szorongok az iskolában és nincs túl sok barátom. Akkor érezném jól magam, ha pónis táskát és pólót hordhatnék. Lehet hülyén hangzik, de nekem ez biztonság érzetet ad és így érzem jól magam. Csak félek, hogy kicikiznek. Mi a véleményetek erről? Igazából ma már azt a táskát vittem, és senki nem szólt semmit.

(Ja egyébként agyilag teljesen normális vagyok)

szept. 3. 22:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
29%
Pfú, inkább ne. Még egy vicces MLP póló, telefontok, oké, de táska. Uram ég, ez miért okoz neked biztonságot??? Hamar rá fogsz jönni, hogy nem páncél, inkább célkereszt. Ideje kilépni a komfortzónádból. Majd a munkahelyedre is ezekben akarsz járni?
szept. 4. 09:03
 12/25 anonim ***** válasza:
74%
Egyáltalán NEM ciki! Inkább az a ciki, ha valakinek nincs egyénisége.
szept. 4. 09:36
 13/25 anonim ***** válasza:
75%

Hű nálunk nagyon ciki lenne.

Még ha nem is a szemedbe mondanák az osztalytársaid, a hátad mögött tuti kibeszélnének.

Én tuti nem merném bevállalni.

Nem azért mert nincs egyéniségem hanem mert tudom milyen kis genyó tud lenni a korosztályom.

Ha nagyon szeretnéd vedd fel, de új barátokat vagy kevesebb

szorongást ne várj tőle.

A 11es jól írta, hiába lett lepontozva: Hamar rá fogsz jönni, hogy nem páncél, inkább célkereszt.

Ha a suliban a túlélés a cél akkor mellőzd a ponys pólót.

Ez a hozzáállás hogy ne foglalkozz velük, meg éld az egyéniséged túl felnőttes, érett 11. Osztályosoknak.

szept. 4. 12:40
 14/25 anonim ***** válasza:
57%

Nem ciki, ha valaki ezért piszkál, beszól, na az ciki. Ha valaki elég érett, tudja, hogy nincs felső korhatár és nyugodtan lehet "gyerekes" dolgokat szeretni. Sajnos ez az érettség még sok felnőttből is hiányzik, nem is beszélve a "nagyon érett vagyok" tinikről.

De a szorongás miatt tényleg jó ötlet lenne pszichológushoz fordulni, egy jó szakember nagyon sokat tud segíteni.

szept. 4. 12:58
 15/25 anonim ***** válasza:
51%
Nem ciki! Most amúgy is jópofa divat lett ezek a mesőhősök is társai, Helló Kitty, Gabi Babaháza, Minnie Mickey egér, Tapsi Hapsi. Felnőtt nők is hordanak ilyet, oké nem irodába. A suliba szerintem jó pofa. Nekem is van Minnie egeres és Alice-s pólóm. Bolta, kirándulni felveszem, nem hivatalos helyre. 35 éves anyuka vagyok
szept. 4. 21:57
 16/25 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem gáz. Kb akkor vagy 16-17 éves. Azért ha már lovas dolgokat akarsz vannak más fajtában is.

Nekem is anno volt osztálytársam akinek hercegnős füzete volt meg ilyen ovis dolgok... Ideje felnőni.

szept. 5. 13:24
 17/25 anonim ***** válasza:
78%
#16 Igen, ideje felnőni és rájönni, hogy az érettség szempontjából jóformán semmit nem jelent az, ha valaki hercegnős vagy pónis dolgokat hord/használ.
szept. 5. 14:15
 18/25 anonim ***** válasza:
32%
Valóban nem, de nem is egészséges világ életben ovis dolgokat hordani, csinálni...
szept. 5. 14:17
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök bátor dolog, hogy tudod hordani én anno nem mertem volna szerintem úgysem, hogy tetszik. Én tuti beszélgetnék veled róla, ha én látnám csak már nem vagyok sulis korú😅
szept. 5. 23:42
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Ciki
szept. 6. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!