Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nagyon ciki, ha 11. osztályban...

Nagyon ciki, ha 11. osztályban My Little Pony táskát és pólót hordok?

Figyelt kérdés

Nagyon más vagyok, mint a többiek. Egyáltalán nem tetszik nekem az a tipikus fiatalos stílus. Viszont nagyon nagy pónirajongó vagyok. Alapvetően szorongok az iskolában és nincs túl sok barátom. Akkor érezném jól magam, ha pónis táskát és pólót hordhatnék. Lehet hülyén hangzik, de nekem ez biztonság érzetet ad és így érzem jól magam. Csak félek, hogy kicikiznek. Mi a véleményetek erről? Igazából ma már azt a táskát vittem, és senki nem szólt semmit.

(Ja egyébként agyilag teljesen normális vagyok)

szept. 3. 22:16
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%
hát 11. osztályosként nem tudom mennyire normális ez. jó mostanában divat lett a hello kitty és társai de az se egy olyan húha menő dolog. az hogy ebből áll a személyiséged ("a nem olyan vagyok mint a többi") az egy másik tészta.
szept. 3. 22:23
 2/25 anonim ***** válasza:
82%
Ha fiú vagy, akkor igen.
szept. 3. 22:26
 3/25 anonim ***** válasza:
44%
Magam részéről nagyon cuki lánynak tartanálak :)
szept. 3. 22:26
 4/25 anonim ***** válasza:
41%
A leírás és a kulcsszavak alapján úgy gondolom, hogy lehet jót tenne egy szakembert felkeresni. Nem hiszem, hogy agyilag valami bajod lenne, és magával a ruhával sincs gond, viszont nekem úgy tűnik, mintha menedékként használnád. Nem vagyok szakember, csak nekem ez jött le abból, amit írtál.
szept. 3. 22:27
 5/25 anonim ***** válasza:
83%
Nem, inkább poén. Érezd csak jól magad még lehetőleg évtizedekig.
szept. 3. 22:34
 6/25 anonim ***** válasza:
81%
Ha jól összeállítod a szetted akkor cuki :D
szept. 3. 22:52
 7/25 anonim ***** válasza:
76%
Hordjad nyugodtan, te dolgod és nem másé
szept. 3. 23:11
 8/25 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem nem gáz, főleg ha tudod vállalni, hogy ez vagy te.

Másfelől pedig, minnél jobban fogsz adni arra, hogy mások mit gondolnak rólad, annál jobban eltávolodsz a saját értékrendedtől és annál roszabbul fogod magad érezni.

Szóval ha neked tetszik, nem ciki.

szept. 4. 02:14
 9/25 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem gáz. Mondom ezt úgy, hogy snoopy-s pólókat hordok. 51/f :-) (Van ulala-s is.)

Volt egy 3X éves nő munkatársam, akinek mindene Hello Kitty-s volt. Még az autója is, rózsaszínben. Mimóza nőcis jelleme volt. Nagyon furi, szerintem.

szept. 4. 04:12
 10/25 anonim ***** válasza:
52%
Ha agyilag teljesen rendben lennél, akkor nem szoronganál és nem kompenzálnál ilyenekkel, mint a pónis táska és póló. Inkább menj pszichológushoz. Nem a szettel van a baj, hanem a hordás miértjével.
szept. 4. 05:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!