Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az osztályotokban érte valami...

Az osztályotokban érte valami hátrány a legnagyobb mellű lányt?

Figyelt kérdés
Mekkora melle volt? Örült neki, hogy akkora? Milyen pozitív, és negatív hatásokat tapasztalt a mellével kapcsolatosan?

aug. 26. 13:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%
Hány éves vagy? 16 éven alul nem regisztrálhatsz.
aug. 26. 13:18
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Már megint a perverz...
aug. 26. 13:24
 3/15 anonim ***** válasza:
22%

Hátrány?

Hát lehet én vagyok túl öreg ma már, de inkább csak körberajongta mindenki a nagy mellű csjaokat... :P

aug. 26. 13:26
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Nem örül neki senki sem általános iskolában. Nem szeretik, hogy feltűnő, nem szeretik a bámulást és a beszólásokat sem.
aug. 26. 13:36
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Szerencsétlennek ez volt az egyetlen ismertetőjegye. Lehet akármilyen kedves, okos, vagy épp tapló egy ilyen lány, semmi mást nem társítanak hozzá, csak a “tőgyeit”. Folyton viccelődtek is rajta. Nem irigyeltem (amúgy H kosaras vagy milyen mellei voltak).
aug. 26. 15:27
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, soha senkit nem cikiztek emiatt, pedig jártam pár suliban. Igazából a kinézete miatt fura módon senkit nem csesztettek. Pedig ez bővel a 2000-es évek elején volt.
aug. 26. 19:16
 7/15 anonim ***** válasza:
31%
Pont olyan és akkora hátrány érte mint a legnagyobb farkú fiút
aug. 27. 10:26
 8/15 anonim ***** válasza:
76%

Én 4 osztályt jártam általánosba, utána 8osztályos gimibe jártam. Én eléggé a topon voltam mellméret-ügyileg, valszeg enyém volt a legnagyobb, de a második legnagyobb mellű csaj inkább kapta az ívet, mert rajta látványosabb volt, mert vékonyabb volt, ill. kihívóbban is öltözött. Őt szapulták páran, hogy lóg a melle, hogy néz már ki. Ez bennem is mély nyomokat hagyott, hogy akkor én is gáz vagy ronda lehetek, mert az enyém is lóg, csak nem vették észre, mert hát a gravitáció hatott a melleimre, na. Pont ezért talán kínosan ügyeltem rá, hogy ne legyenek kivágottak a felsőim és eléggé komplexusos is lettem... nemcsak ez játszott közre benne, de ez is, hogy majd' 23 évesen lett először párkapcsolatom. És zavart, hogy akkoriban nem lehetett normálisan tartó pánt nélküli melltartót kapni, max. brutál drágán, így nem tudtam divatos csőtopokat meg vállat szabadon hagyó felsőket hordani, ill. szalagavatón a trendi csajok kibulizták, hogy pánt nélküli keringőruhánk legyen, mert az a divatos, és a képeket visszanézve eléggé látszott, hogy a sebtiben megvett, nem is annyira olcsó márkás pánt nélküli melltartó mennyire nem tartja a melleimet.

Általános suliban 4. osztályban kérdezte meg az egyik nagyon értelmes fiú osztálytársam, hogy "egy kislánynak miért kell ekkora mell" :D. Azt anno elkönyveltem egy hülyének, és ennyi.

szept. 9. 18:54
 9/15 anonim ***** válasza:
#8 meséld már el hogy egy 12-18 éves lány mellére milyen gravitációs hatás van? Mi lesz akkor 40 évesen mondjuk gyerek után?
szept. 17. 12:54
 10/15 anonim ***** válasza:
9: genetika, b...ki, az. Nem minden 12-18 éves lánynak A, max. B kosaras melle van. Nekem 10 évesen C kosaras mellem volt, rá pár évre D kosaras. Az meg bezony tömeg és a gravitáció le fogja húzni, sima fizika. Igen, 40esen még jobban lógna... ha akarnék gyereket.
szept. 17. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!