Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Már csak 2 hét van a nyári...

Már csak 2 hét van a nyári szünetből, hogy telt el ilyen gyorsan 2 hónap? mintha csak 2 nap lett volna az egész

Figyelt kérdés

aug. 16. 12:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%
#11 elnézést hogy nyáron mondjuk hetente ittam 2 pohárral😄 néha többet mint kettővel. meg mondjuk mit érdekel téged? én életem, azt kezdek vele amit akarok. jobb mintha füveznék vagy valami. de köszönöm a gratulációt.
aug. 16. 13:16
 12/20 anonim ***** válasza:
50%

#12: Te írtad úgy, mintha folyamatosan ittál volna, most meg vagy lepve, miért értik úgy?

Meg minek írod le, ha szerinted nem tartozik másra?

aug. 16. 13:17
 13/20 anonim ***** válasza:
66%
Berúgás után berúgni sem rossz, füvezni sem, ezeket mind érdemes fiatalon csinálni, ez a kettő suli közti időszak pedig tökéletes erre.
aug. 16. 13:38
 14/20 anonim ***** válasza:
58%
Én elmentem a lombkorona sétányhoz, először valóban nem láttam lombokat, de aztán, ahogy azt a kormánytagok is javasolták, eltoltam egy rakétát és egyből láttam a lombokat, repültem is közöttük. Nagy őserdők is voltak
aug. 16. 14:08
 15/20 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy vagy nem csináltál semmit, aztán egybefolytak a napok, vagy épp hogy teleraktad érdekes programokkal és repült az idő.
aug. 16. 14:47
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

#13:

Te meg mi a büdös francért kezdesz el feleslegesen kötözködni? 😏

aug. 16. 14:56
 17/20 anonim ***** válasza:
#17: ebben mi volt a kötözködés? Minden logikus kérdést közözködésnek minősítesz, vagy csak azokat, amelyek kellemetlenek?
aug. 16. 15:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Emlékszem régen junius 8-an volt vége a tanévnek, szeptember 1-en kezdodott. Majd 3 hónap szünet volt.
aug. 17. 01:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tartalmas, programokkal teli időszak volt ez neked is, ami alatt jól érezted magad. Aztán, amikor valaki jól érzi magát, repül az idő.
aug. 17. 14:13
 20/20 Senior Séf ***** válasza:
A jó dolgok hamar elmúlnak.
aug. 18. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!