Már csak 2 hét van a nyári szünetből, hogy telt el ilyen gyorsan 2 hónap? mintha csak 2 nap lett volna az egész
Figyelt kérdés
aug. 16. 12:14
1/20 anonim válasza:
Úgy, hogy egész nap csak xboxoztál a klímában...
2/20 Antiszociális lény válasza:
Én egyáltalán nem éreztem gyorsnak ezt a nyarat.. főleg, hogy a nagy részén majd meg lehetett pusztulni a meleg miatt.
(Nem kérek egy okoskodó klímát kell felszereltetni hozzászólást sem, mert én azért néha ki szoktam menni a házból és a klímát pedig a hátamra nem tehetem fel.)
3/20 A kérdező kommentje:
nuh-uh. xbox ingyen se kéne
aug. 16. 12:20
4/20 A kérdező kommentje:
2
a meleget én is utálom de legalább azt csináltam amit akarok
aug. 16. 12:22
5/20 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan szülő aki ilyes tájt ne az iskolakezdést várná:DD
6/20 anonim válasza:
Én 2 gyerekes anyaként nem várom az iskolakezdést. Sajnálom a gyerekeket, hogy ilyen hamar elrepült ez a szünet és ülhetnek vissza az iskolapadba.
7/20 anonim válasza:
yay szegény pulyák, ugyis csaka tanarakat terorizályák mást nemcsinának
8/20 anonim válasza:
#7-es inkább maradjanak örökre otthon, mi? Te ilyen ősanya típus vagy?
9/20 anonim válasza:
én június végén érettségiztem. beb.szás után beb.szás. fürödtünk itt-ott, strandon, fürdőben. elmentünk 1-1 napra valahova. jött a felvételi hirdetés július végén. felvettek. akkor azzal voltam elfoglalva. évforduló. ajándékok vásárlása, ötletelés. most meg tényleg 2 hét és újra tanulhatok, amit már nagyjából fél éve nem csináltam. dolgoznom is kell majd. fura lesz. de legalább a nyár nem volt annyira unalmas.
10/20 A kérdező kommentje:
"beb.szás után beb.szás."
gratulálok, azért maradt még néhány agysejted?
aug. 16. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!