Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Illene bocsánatkérő emailt írnom?

Illene bocsánatkérő emailt írnom?

Figyelt kérdés
Erasmuson voltam júniusig. Volt egy tanarunk akit nem szerettünk és gyakori volt h a csoporttal arról beszélgettünk h milyen gázul áll hozzá a dolgokhoz és h idegesítő meg H unalmasak az órai. Egyszer a csoporttal az utcán beszélgettünk erről a tanártól és utólag vettük eszre. Sajnos meghallotta amit róla mondtunk. Az erasmusos zarorendezvenyen nem jött oda hozzánk emiatt. De én írtam neki egy emailt hogy mégiscsak megköszönjem a munkáját illendosegbol. Nem tudom ezek után egy bocsánatkérő emailt kellene e írnunk
aug. 15. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Illene, igen.
aug. 15. 11:09
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Mint látható, dolgozik a lelkiismereted, ami több oldalról jó. És ha így dolgozik, akkor nem véletlen:D Szóval lépd meg.
aug. 15. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha amúgy jófej ember, akkor igen. Ha tényleg gázul áll, rinyál, nem a munkáját csinálja rendesen, akkor felesleges, és jó is hogy meghallotta. Aki köcsög, azzal nem kell kedveskedni.
aug. 15. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogyha ennyire rugózol rajta, ennyire bánt a dolog, akkor már magad miatt IS illene írni neki egy ilyen emailt.
aug. 15. 11:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Volt h kedves volt igen. De vehemens természetű és nem megfelelően állt hozzá a problémák megoldásához. Sokszor volt h valaki nem értett valamit például és nem mutatott nagy hajlandóságot hogy megértesse az illetővel a dolgot
aug. 15. 12:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha igaz volt, amit beszéltetek róla, miért kéne bocsánatot kérnetek? Viselkedett volna másképp, és akkor nem ez lenne róla a véleményetek. Ez esetben neki kéne bocsánatot kérnie tőletek, amiért ilyen órákat tartott, nem?

Ha rágalom volt, az természetesen más kérdés, de ahhoz meg úgyis kevés egy bocsánatkérés.

aug. 15. 12:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a megköszönő email bőven elég volt. Tanárként az ilyen bizony megeshet, nálunk is volt hasonló sztori, hogy a biosztanárunkat "beszéltük ki" (igazából arról beszéltünk, mennyire nem érezzük hatékonynak az óráit, milyen lassan haladunk, és később vettük észre, hogy mögöttünk állt a villamoson. Szerintem rosszabb, ha emlékezteted erre az eseményre. Valószínűleg hallott már ehhez hasonló kritikákat ilyen vagy olyan úton-módon, és inkább szeretne csak megfeledkezni erről, meg nem nagyobb feneket keríteni neki a szükségesnél.
aug. 18. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!