Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezt vajon meg lehet tenni egy...

Ezt vajon meg lehet tenni egy középsulis koliban?

Figyelt kérdés
Röviden: van egy lány, aki számomra nagyon fontos. Hosszú sztori, de részben a véletlenek fájó összjátéka miatt, részben saját balf@szságom okán sikerült megbántanom őt. Megértem, ha nem kér belőlem személyesen, azonban szeretnék adni neki egy levelet, amiben bocsánatot kérek tőle és őszintén elmondom neki a gondolataimat. (Tudom, manapság nem menő az ilyen, de ez van. :D) Szerintetek, ha megkérem a koliban a tagot aki a bejáratnál van (portást), akkor van rá esély, hogy odaadja neki? Ha őszintén megmondom neki, hogy ezzel a levéllel semmi hátsó szándékom nincs, sem rosszindulat. Totál esélytelen ez, vagy embere válogatja? Ti mit gondoltok? Tényleg nagyon szeretném, ha eljutna a lányhoz amit üzenek neki, nincs benne semmi hátsó szándék, csak egy utolsó bocsánatkérés. Választ sem feltétlenül várnék, már akkor boldog lennék, ha tudnám hogy elolvasta. Szerintetek meg lehet ezt vhogy oldani? Bármilyen tippet szívesen várok kommentben ezzel kapcsolatban, ha úgy érezted, tudsz nekem segíteni. Köszönöm. :)

2021. dec. 11. 01:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

miért nem írsz neki facebook-on?

mármint oké, valahol menőbb a levél, de facebook-on valószínűbb, hogy simán el tudod neki küldeni az ükit, mint igy

2021. dec. 11. 01:37
 2/10 A kérdező kommentje:
kicsit hosszabb, mint amiket egy messenger üzenetben szokás megbeszélni. persze meg lehetne ott is, de azt valahogy ebben a helyzetben olyan személytelennek érezném, vagy nem is tudom hogy mondjam.
2021. dec. 11. 01:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kolis diáktársat semmiféleképpen ne kérj meg, mert abból csak kavarás lesz.

Az ágyára nem tudod lerakni pl? Végső soron kérj meg egy szimpatikus nevelőt, vagy valakit.

2021. dec. 11. 01:46
 4/10 A kérdező kommentje:
jaj, az kimaradt, hogy én nem vagyok abban a koliban, így ez nehéz volna. de egyébként nagyon jó ötlet, amit írsz
2021. dec. 11. 01:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Várom majd a végeredményt és sok sikert a béküléshez :D
2021. dec. 11. 01:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazán jólesik hogy ezt írod. :)
2021. dec. 11. 01:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha megcímzed úgy, ahogy egy teljesen átlagos levelet szokás és feladod a koli címére, de a lány nevére, akkor meg fogja kapni.
2021. dec. 11. 02:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon túlbonyolítod!

Leírták, bármilyen közösségi felületen, és postai úton simán intézhető. Amennyiben választ sem vársz, akkor meg egy kellemetlen kapálózás már most, és inkább azon kellene gondolkozni, hogy mi volt a baj. Nem azért, hogy ő megbocsásson; lehet, hogy nem is érdekled, hanem hogy a jövőben ez ne fordulhasson elő.

2021. dec. 11. 03:07
 9/10 anonim ***** válasza:

7-8. válaszokkal értek egyet.

Simán add fel postai úton a nevére, a kollégiumot is megnevezve, a kollégium címére. Ha tudod a szobaszámát, azt is ráírhatod a borítékra. Akkor pedig ugyanúgy kézbesítik neki, mintha bárki más írta volna.

2021. dec. 11. 07:50
 10/10 anonim ***** válasza:
fb-n leírod azt, amit a levélben írnál neki, akkor biztos megkapja, mint 20-kézen át menne és már mindenki tudja, mi van a levélben, de a címzetthez még nem ért oda
2021. dec. 12. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!