Nagyon rossz ötlet karácsonykor bocsánatkérő levelet küldeni valakinek?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm már 10 éve nagyon megbántottam. Úgy érzem, hogy mindennél jobban vágyom arra, hogy ő megbocsásson nekem. Arra gondoltam, hogy karácsonyra küldenék neki kézzel írott levelet valamilyen szép levélpapírra írva. Mástól biztosan szívesen fogadna ilyen módon írt levelet, ahogy őt ismerem. Viszont nem akarom elrontani a karácsonyát. Ha nem bocsátana meg, akkor oda lenne a karácsonya. És több közös ismerősünk mondja, hogy fogadjam el, hogy így van kettőnk között, és ne kérjek bocsánatot tőle. De én annyira szeretném, ha megbocsátana. A kérdés kiírása közben is potyognak a könnyeim. 28/F.2021. nov. 29. 23:06
1/11 anonim válasza:
Szerintem ne karácsonykor küld el. Lehet, hogy nem pont egy ilyen meglepetésre vágyik. Amúgy ha olyan fontos neked, hogy kibéküljetek miért várnál?
2/11 A kérdező kommentje:
Kilenckilc százalékban úgy érzem, hogy ő nem akar nekem megbocsátani. Azért írnék levelet neki, mert előben szerintem végig se hallgatna.
2021. nov. 29. 23:13
3/11 anonim válasza:
Küldd el a jövő év első hetében.
Akkor garantáltan nem cseszi el az ünnepét, ugyanakkor az első hét az az időszak amikor az emberek új lehetőségeket várnak az új évtől, nyitottabbak, stb.
4/11 anonim válasza:
Eltelt 10 év, szerintem semmilyen levelet nem kellene küldözgetni ilyen távlatból. Főleg azért mert ez csak a saját egó-d táplálása, mintha számítana, hogy jóban vagy rosszban voltatok.
Ha még rosszban van veled, akkor csak feleslegesen rontod el a kedvét. Ha meg továbblépett, akkor elég hülyén és betegesen jön ki, hogy még 10 év után is ugyanott tartasz.
Lépj tovább, felnőtt vagy elvileg.
5/11 anonim válasza:
Inkább ne ünnepkor küldd ezt el, lehet, hogy megmérgezed azzal az ő ünnepét, hogy emlékezteted arra, mit tettél vele.
6/11 anonim válasza:
Lány vagy fiú az illető? Min vesztetek össze?
Értem és érzem a gondolataidat.
29f
7/11 anonim válasza:
Szerintem semmiképpen ne karácsonykor küldd el. Az az év legérzékenyebb időszaka.
8/11 anonim válasza:
Majd jövő év elején újévi meglepetésként küldj levelet neki.
9/11 anonim válasza:
Karacsony unnepere magadat szeretned megajandekozni. Talan egy ujabb pofonba futsz bele, ha nem sikerul kieroltetni.
10/11 A kérdező kommentje:
Kilences fején találta a szöget. Ez így ebben a formában nem arról szólna, hogy neki jó legyen, hanem, hogy nekem. Ha ki akarom felé mutatni a szeretem, akkor egy életre békén hagyom, mert ő azt várná el tőlem. Viszont, ha megkérem, hogy bocsásson meg, és törődjön az én érzelmi szükségleteimmel, az nem róla, hanem rólam szólna.
2021. nov. 30. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!