A középiskolás korosztályhoz szólna a kérdésem: hogyan fogadnátok, ha az egyik tanárotok LMBTQ+ személy lenne és ez észre is vehető lenne rajta?
Ha nem vidéki intézmény, akkor eléggé kezelhető. Tanári kar és szülői közösség függő, mint gyerek. Elfogadás fluid fogalom tud lenni. A gyerekek előtt szabadon kellene vállalnia, mert fizikálisan találkozhatnak végre egyel.
Transzneműként kiraknak tankerületek miatt. Meg alternatív iskolákban kellene gondolkodni, mert pocsék a fizetés az befolyásolja a tranzakciót, de magántanárként járható.
Nekem felnőttkent a melegekkel és társaikkal nincs gondom, inkább azokkal, akik nem bírnak magukkal. Van több meleg ismerősöm. Van aki tök jól elvan, ugyanolyan mint egy átlagember csak éppen egy pasija van. Ezzel nincs bajom. Van akinél meg már szekunder szégyenerzetem van attól amikor az Instára felrakja a képeit, hogy női pi.csaruhákban pucsít, barbiesra sminkelve csücsörít, rájátszik az egészre. Ez meg egy lánytól is sok nekem, egy pasitól meg inkabb bohóckodás, ráadásul pont ezek miatt ítélik el azokat, akik melegek vagy transzneműek.
Volt egy eset, ahol egy baleset miatt kicsikent elvesztette valaki a péniszét és lánynak nevelték, el us hitették vele, hogy lany. A gyerek kb 13 évesen öngyilkos akart lenni, mert érezte, hogy ő más. Na ezt érzi egy transznemű, de hála a fenti példának, mindenki másképp képzeli el őket.
Szóval szerintem nem kell görcsösen a diákok képebe tolni, hogy lmbq vagy, csak élj normálisan, ha a veled egynemű tetszik, hajrá, ha nő akarsz lenni, hajrá, de ez a te magánéketed, nem kell külön nagy feneket keríteni neki. A munkahelyeden nem ez a dolgod.
Kérdem én, ha te elmész a pekhez, mi a lenyeg? Hogy van rozskenyér vagy, hogy milyen nemű egyéneket szeret az eladó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!