A töri tanár le tudná az osztályt érettségiztetni?
A töri tanárunk már 9. óta tanít minket, mi vagyunk az első osztálya. Mivel kezdő tanár, ezért sokat hibázik. Össze vissza tanította az anyagot, másból írat,mint ami meg lett beszélve, nem egyszer volt olyan, hogy az volt a dogában, amit még nem is vettünk. Már 11.-re annyiban javult a helyzet, hogy sorban halad a tananyaggal, de a dogák összeállítása rémes! Sokszor behoz egy üres lapot, írjuk le,amit tudunk. Lusta és 2-3 havonta kapjuk ki a dolgozatokat. Szerencsére már gyakoroltat velünk érettségi feladatokat órán, meg esszéket irat velünk. De mivel jövőre már érettségi és még csak nemrég kezdtük el a 11.-es anyagot (február), érdekelne, hogy magántanár nélkül sikerülne-e leérettségizni jó eredménnyel?
(Tudom, nyári szünet van, de már most érdemes elkezdeni olvasgatni/tanulni, mert annyira le vagyunk maradva)
A mi töri tanárunk volt az ofő, hasonló katasztrófa volt.
Érettségire a negyedikes tananyag végét nem sikerült leadni. (persze én azt húztam ki)
Mi úgy dolgoztuk ki a tételeket, hogy mindenki megírt egyet 22 fénymásolat, és szétosztottuk.
Érettségire magánszorgalomból tudsz készülni, a töri pont az, amit ha elolvasol és megtanulsz, menni fog,mert nem kell "érteni hozzá", mint egy matekhoz.
Dehogynem!
Tele a net kidolgozott tételekkel, átfogókkal, gyakorlókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!