A 80-as években nagy dolognak számított ha vakaki többszakos bölcsészkart végzett?
Figyelt kérdés
Csak aki nagyon okos volt az jutott be, ill. Végezte el?2024. júl. 30. 17:56
1/10 anonim válasza:
BölcsészKART nem végez senki.
A bölcsész kar, az maga az egész. Ez olyan, mintha azt monndanád, hogy belgyógyászatot kaptál.
2/10 anonim válasza:
Hát, már akkor sem annyira. A bölcsészeken kívül kb mindenki lenézte a bölcsészeket.
3/10 A kérdező kommentje:
2:már akkor is?? Ez nagyon meglepett. Azt hittem akkor még hiper menő volt.
2024. júl. 30. 18:09
4/10 anonim válasza:
#3: ma sem nézi le mindenki a bölcsészeket.
5/10 anonim válasza:
Mekkora gáz a kettes. Magából indul ki.
6/10 anonim válasza:
ha belegondoltok már egy átlag fizikai munkásnak is problémát okozhat alsó vonalról napjainkban is hogy oké, valaki egyetemet végzett, orvosit, jogit tudja hova tenni, nadehogy mire való egy bölcsész?...hát még régen ahol még tájékozotlanabb volt nagyátlag
7/10 anonim válasza:
A bölcsész bölcs dolgokat mond, ezért bölcsész.
Egyébként én egyetemet végeztem, de én se tudom mire jó a bölcsészet. Valaki írjon már le 5 hasznos dolgot amit ők hoznak erre a világra.
8/10 anonim válasza:
A nyelv szakok is a bölcsészethez tartoznak. Egyik ismerősöm pl. ritka nyelv ismeretével többet keres, mint a mérnök ismerőseim nagyja.
9/10 anonim válasza:
#7 mert nem igazán van olyan, hogy valaki csak úgy simán "bölcsész". De ha megnézed, milyen szakok vannak bármelyik egyetem bölcsészkarán, a nagy részéről már egyértelmű, hogy mit lehet azzal kezdeni. Nyelv szakok, történelem, néprajz, antropológia, és még sok minden más.
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon elmentünk a kérdésemtől!!
2024. júl. 31. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!