Bölcsészkaron tényleg sok a fura fazon?
Figyelt kérdés
A környezetemben állítják, hogy rengeteg fura alak tömörül ott. Ez mennyire igaz?2021. febr. 13. 14:47
1/7 anonim válasza:
10 eve vegeztem egyetemen, 3 eve visszakerultem tanitani.
Nezem a mostani egyetimstakat, es nem hiszem el...
Ezekbol lesznek a jovo orvosai, vegyeszi, tanarai es dobbenten figyelek.
Mi lesz itt?
Vegyeszmernok MSC utolso orak egyike, a diak megeskudik ra, hogy a szen dioxid gyulekony.
Megkapta a diplomajat, most Phd hallgato.
Ebbol azt akarom lehozni, hogy minden egyetemen vannak fura alakok :)
2/7 anonim válasza:
Akadnak fura emberek, de a legtöbben elég átlagosak. Jártam BTK-ra és TTK-ra is, utóbbin több fura arcot láttam szerintem, de ők is kisebbségben voltak az átlagos többség mellett.
3/7 anonim válasza:
Bölcsészkaron végeztem anglisztikán, a létező legátlagosabb emberek jártak oda magamat is beleértve. Szabadbölcsészek voltak inkább furábbak meg egy-két töri szakos, de utóbbiak szerintem szaktól függetlenül voltak furák.
4/7 anonim válasza:
Szerintem szaktól független, hogy ki milyen.
Amúgy én egyetemen csodálkoztam, mennyire hétköznapiak, egyáltalán nem kirívóak, nem feltűnősködnek.
5/7 Metionin válasza:
Én jártam TTK-ra, ÁOK-ra és BTK-ra is és egyik helyen sem volt több "fura" fazon mint máshol. Akár kinézetre, akár viselkedésre. A haverjaim nagy része a koliban infós vagy műszakis volt, ők is tök átlagosak voltak. Nekem inkább a jogi kar hallgatói tűntek ha nem is furának de felismerhetőnek, mert sokan már elsőévesen is öltönyben meg kosztümben jártak órára, jellegzetes egyen-aktatáskával. De az utóbbi években már ott se akkora divat ez, több átlagosan kinéző diákot látok ott is már, mint öltönyöset.
6/7 anonim válasza:
BTK-s vagyok és vannak fura fazonok, de szerintem nem több mint máshol.
7/7 anonim válasza:
Szén-dioxid tényleg táplálja az égést magnézium esetében, de ettől függetlenül a széndioxid bomlása önmagában még endoterm folyamat. Csak a magnézium esetében még így is exotermre jön ki a végösszeg, olyan sok hő szabadul fel a magnézium égésénél. Szóval igen, van igazság abban, amit a kolléga mondott, kérdés hogy mire gondolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!