Van olyan, hogy valakinek egyáltalán nem áll jól egy napszemüveg típus sem?
Arcra nem vagyok egy csúnya egyáltalán, vagyis a vonásaim nem rosszak, és a szemeim is (állítólag) kifejezetten szépek, amik viszik az arcom a hajammal.
Azonban ha felveszek bármilyen fazonú napszemüveget akkor teljesen idiótán nézek ki bennük. Számtalan divatos keretet próbáltam már, klasszikusokat is, de egyikre sem mondom azt, hogy na ez jól áll, és felveszem az utcán is bátran.
Persze, hogy van olyan. Nem a szemed és a hajad határozza meg, hogy milyen napszemüvegre van szükséged, hanem az arcformád és az orrod.
Nekem utóbbival van problémám. Őrült picike orrom van (de tényleg, mint egy gyereknek :D), már bejártam legalább öt üzletet és egyetlen olyan keretet sem találtam, ami egy kicsit is értelmesen állt volna rajtam, egyszerűen hatalmasak az orromhoz képest. Én feladtam...
Jelen :-)
Viszont utalom a napszemuveget nem birja elviselni a szemem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!