Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mindenhol így volt🙄?

Mindenhol így volt🙄?

Figyelt kérdés

Más is vett részt olyan kiránduláson, ahol nem hagyták, hogy valamely eszközön kövvesük a magyar-német meccset?

Nagy fan vagyok, ok értem hogy az együtt töltött idő összehoz Bennünket, de egy ilyen fontos eseményt követni kéne🇭🇺😊🥰⚽️⚽️

2024. jún. 19. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem orulj, hogy nem lattad.
2024. jún. 19. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Fontos esemeny? Esetleg ha eljutna a valogatott elodonto-donto szintre akkor ott lehetne fontos esemenyrol beszelni, de ez igy nem az foleg h eg a valogatott a vb-n.

A masik dolog pedig hogy nagyon sokan nem is szeretik a focit, hiaba hogy te szeretned nezni, nem biztos hogy ezzel mas is igy van.

2024. jún. 19. 22:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Már nagyon unalmas ez a téma.
2024. jún. 19. 22:35
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
🤗🤗🤗😉😉😉🇭🇺🇭🇺🇭🇺🫶🫶🫶
2024. jún. 19. 22:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki van oda érte, vagy nem is szeretné követni, és (nem bántásból) azt a kirándulást nem hinném, hogy ilyen miatt szervezték volna, szóval meg tudom érteni, hogy nem engedték a focinézést.
2024. jún. 19. 23:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen. Rengeteg ember elment dolgozni ahol nem nézhették a meccset.

De ha nem kirándulás lett volna hanem tanóra sem lehetett volna meccset nézni. Attól még, hogy kiránduláson vagytok attól még nem csinálhatsz akármit. Pont ugyan úgy ahogyan az iskolában sem.

2024. jún. 20. 06:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Legyen már vége az EB-nek, akkor két évig nyugtunk lesz ettől a kérdést…
2024. jún. 20. 09:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Még smikor en voltam iskolás, málunk megtiltották, hogy mobilt vigyünk és a szülőket hívjuk. Baromság volt.
2024. jún. 21. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!