Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mindenhol vannak ilyen hülyék?

Mindenhol vannak ilyen hülyék?

Figyelt kérdés

Elsős gimis vagyok, és imádom ezt a sulit, viszont valami normálisabb osztályra számítottam.

Az osztályomban sajnos van egy elég ellenszenves stílusú lány, aki mindenkivel sokszor lekezelően beszél.

Például az egyik lány osztálytársamra azt mondja hogy b*zi, (bocsánat, hogy így írtam ki a szót, de módosítanom kellett, mert a GYIK nem engedi, hogy ilyen szót kiírjak, nem tudom miért, na mindegy) és tegnapelőtt a tesi öltözőben hozzá akarta teljes erővel vágni a fésűjét, úgy, hogy pont egymással szemben ültek a padon.

Amikor azzal a lánnyal, akihez hozzá akarta dobni a fésűt, hülyéskedtünk hogy majd nyáron úszunk a strandon a medencében, beleugrunk, stb, erre azt kérdezi tőlem, hogy "belefojthatlak? köszi."

Hát mondom azt inkább ne velem csináld meg, köszi. 😂

Szóval nagyon durva beszólásai vannak, sokszor sértőek.

Ti hogy vagytok az ilyen emberekkel?

2023. ápr. 15. 15:53
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja, és random embereknek is beszólogat az osztályban, olyanoknak, akik nem ártottak neki semmivel.
2023. ápr. 15. 15:53
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

Igen, mindenhol, bár őszintén szólva te sem tűnsz sokkal intelligensebbnek. :)

A válasz 100%-ben hasznosnak bizonyult.

2023. ápr. 15. 15:58
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Ez leány vagy retardált, vagy nem tanulta meg az illemet. Vagy meg lett neki tanítva, el lett neki magyarázva (akár meg is értette), de lex@rja.

Hát, szerencsére szerintem ő egy ilyen szélsőséges, ritka példa. Tehát szóval szerintem szerencsére valszeg nem sok van belőle. Aki ennyire szélsőségesen genyó. Tehát a genyók között is még egy nyomatékosan, kiemelkedő.

Valószínűleg elhanyagolták a szülei, otthon is szerintem simán lehet, hogy így beszélnek vele, neki ez a normális, ezt szokta meg.

De szóval szerintem ilyen szélsőségesen genyók nem sokan szoktak lenni; tehát ritka példa, hogy van ilyen is.

2023. ápr. 15. 15:59
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

*Ja és fölényeskedni akarhat, mert pl önértékelési zavara; problémája van.

Ezért akar ennyire odavágni, odaszólni, meg mások fölébe kerekedni. Hogy egy kicsit keménynek, menőnek, nagyhatalmúnak érezze magát.

[Én Nem értek hozzá, csak vélelmezem, ez a tippem. ]

2023. ápr. 15. 16:01
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

*mert különben úgy érzi, nincs őneki jelentősége, ő nem számít, ővele úgysem foglalkozik senki mert ő "nem ér semmit" őszerinte saját maga szerint; és akkor így akarja magára fölhívni a figyelmet, így akar magának figyelmet , odafigyelést kisajtolni; hogy akkor egy picit ő legyen a középpontban, ő is fontos legyen.

Pedig amúgy fontos ő is, és ha kedves lenne, akkor is figyelnének rá, mert lehetne pl népszerű, akire sokmindenki kíváncsi, mert pl aranyos, jófej, de lehet pl nem is tudja, mert pl családjában nem látott maga körül erre mintát, aki egyfolytában, könnyeden, nemmegjátszottan aranyos. lehet, hogy alapból nem is tudja, hogy létezik ez a dolog, hogy "aranyosság", vagy nem vesz róla tudomást, vagy úgy van vele, hogx azzal amúgy se menne semmire. Akár otthon is azt tanulta. (Hogy aranyossággal,kedvességgel nem megy semmire.)

Ilyenekre gondolok még;remélem,jót írtam.

2023. ápr. 15. 16:05
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Az a lány, egy pénzzel teli apuci anyuci által elkényesztetett kis csitri. Jól felkéne már pofozza valaki, térjen észhez.
2023. ápr. 15. 16:26
 7/9 A kérdező kommentje:
#2, én miért nem tűnök intelligensnek? Azért, mert megmondtam neki, hogy ne velem tegye?
2023. ápr. 15. 16:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Több dolog is eszembe jutott a lányról;

lehet, hogy ilyen példát látott a családban, ezt tanították neki; lehet, hogy figyelemhiánya van és ehhez folyamodik; vagy magával van valamilyen gondja, és hogy erről elterelje a figyelmet, így viselkedik inkább. De ezeket remekül kifejtették előttem, szóval nem mennék bele jobban.

Valamint:

simán meglehet, hogy szerinte ez vicces (az más kérdés, hogy ezek a megjegyzések nagyon messze vannak attól). Válogatott osztályom volt gimiben, és az osztálytársak közt voltak páran, akik hasonlóan viselkedtek. Egy srác volt, aki egyszerűen mindent poénnak vett, hasonló beszólogatásokat eregetett, mert neki ez volt vicces, nem törődve mások érzéseivel, nézőpontjával, vagy épp nem gondolva azokra. A lényeg, hogy az ofő is észrevette a helyzetet, elég komoly beszélgetés lett belőle egyik óráján, és akkor szembesült a srác azzal, hogy valóban nem helyes, amit csinál.

A másik pedig, írtad, hogy elsősök vagytok, szóval lehet, hogy kóstolgatja a többieket, titeket, a szárnyait próbálja bontogatni, keresi a stílusát, a helyét az új osztályon belül. Az megint más kérdés, hogy önreflexió nem ártana neki.

2023. ápr. 15. 18:06
 9/9 anonim ***** válasza:
83%
"Itt? Mindenki!" :D
2023. ápr. 17. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!