Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak, ha felnőttképzé...

Mit csináljak, ha felnőttképzésen csúfolni kezdtek?

Figyelt kérdés
Minden nap fürdök, de izzadósabb vagyok és dezodor ellenére is most a melegebb idöre testszagom van. Én nem érzem magamon, de a egy srác 1 hete kezdett piszkálni, a többiek meg beszáltak a piszkálásomba. Beszólogatnak azóta, utálok bejönni már emiatt, mondtam ,hogy fejezzék be, de hiába. Osztály (15 fő) legjobb tanulója vagyok, nem akarok emiatt kiíratkozni. Csak nagyon bánt ez az egész, beszólogatnak stb. Sok vizet iszok kb 2,5 litert , 8tól 15 óráig. Mindenféle korosztály van, ez bánt.
jún. 10. 11:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem is értem ezt az egészet. Vagy valami büfészak amit csak bejelöltek az érettségizők, mert gőzük nem volt arról, hogy mit akartak dolgozni és kellett 3-5 év amíg kitalálják vagy a kérdés van kiszínezve.

Én most vegeztem el egy felnőttképzést, semmi ilyen emlékem nincs.

Voltak klikkek és ennyi, nem kaptunk elő egy embert hogy kollektíven szapuljuk hogy fúj büdi.

jún. 10. 17:14
 12/12 A kérdező kommentje:
Nekem most júniusban kezdtek el szapulni páran, miután bejött a jó idő.
jún. 11. 06:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!