Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak, ha felnőttképzé...

Mit csináljak, ha felnőttképzésen csúfolni kezdtek?

Figyelt kérdés
Minden nap fürdök, de izzadósabb vagyok és dezodor ellenére is most a melegebb idöre testszagom van. Én nem érzem magamon, de a egy srác 1 hete kezdett piszkálni, a többiek meg beszáltak a piszkálásomba. Beszólogatnak azóta, utálok bejönni már emiatt, mondtam ,hogy fejezzék be, de hiába. Osztály (15 fő) legjobb tanulója vagyok, nem akarok emiatt kiíratkozni. Csak nagyon bánt ez az egész, beszólogatnak stb. Sok vizet iszok kb 2,5 litert , 8tól 15 óráig. Mindenféle korosztály van, ez bánt.
jún. 10. 11:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
És ezek a csoporttársak felnőttképzésen óvodások, akik nagycsoportból rögtön egyetemre mehettek?
jún. 10. 11:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Használj erősebb deót.
jún. 10. 11:25
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
A ruháid minden használat után mosva vannak?
jún. 10. 11:39
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Honaljstiftet használj.

Es mosás elott áztasd ecetes vízbe a pólókat.

jún. 10. 11:48
 5/12 A kérdező kommentje:
Erősebbet fogok, ez jó ötlet. Egy nap csak egy ruha.
jún. 10. 11:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom milyen képzésre jársz, ahol ilyen óvodás szintű felfogásos emberekkel vagy körül véve. Bármi oka lehet annak, hogy ennyire izzadsz. Egészségügyi probléma is állhat a háttérben pl. Pajzsmirigy. Elég szomorú, hogy egy vegyes korosztályban eddig nem jutottak el agyban. Ne foglalkozz velük. Nem miattuk tanulsz, hanem magad miatt.
jún. 10. 12:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

En is izzados vagyok, de normális munkatarsaim vannak...

Viszont 7 ora alatt hogy lehet meginni 2.5 liter vizet? 24 ora alatt alig 1.5 litret iszok még nyáron is.

jún. 10. 14:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Felnőttoktatasban engem sem csúfolnak, pedig nekem wc gondjaim vannak, ami cikibb mint a tied. A tanár nem nézi jószemmel, ha órán kimegyünk, ezért várunk. Az utolsó 15 percben nekem már annyira kell, hogy azon kapom magam, hogy hintázok előre-hátra. Ettől rosszabb, mert olyan érzes tőle, mintha szét akarna pukkadni a hólyagom, de nem bírom abbahagyni, muszáj mozognom. Próbálok figyelni az órára, de csak a wc-re tudok gondolni, amitől jobban kell.

Más is észreveszi, ahogy az órán kínlódok és sosem csúfoltak, sőt, még olyan is volt, hogy amíg rohantam ki a teremből óra végén, ők összeszedték a cuccomat és utánamhozták.

Kizártnak tartom, hogy csúfoljanak téged felnőtt emberek.

jún. 10. 14:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Kristálydezodor?
jún. 10. 15:25
 10/12 anonim ***** válasza:
jún. 10. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!