Vert már meg lány fiút iskolában?
Tesóm mikor általános iskolába járt volt az osztályukban egy többször bukott lány, vagy 2-3, évvel idősebb volt tőlük.
Az összes fiú félt tőle.
Roma volt és leszbikus.
Én megvertem eg osztálytársamat amikor hetedikesek voltunk. Külföldön éltem, a fiúnak meg még néhány gyereknek meg bökte a csőrét, hogy egy MAGYAR odament közéjük (megjegyzem azt se tudták, hogy Magyarország hol van, valami Ázsia rejtett zugában egy sivatagnak gondolták, ahol 12 évesen házasodnak az emebrek és a lányok 13 éves korukra prostik lesznek...)
Egyik reggel pont nem volt hangulatom ehhez a bullshithez, nem emlékszem miért, de nagyon rossz kedvűen mentem be a suliba. Úgyhogy amikor ez a fiú beállt elém és már láttam, hogy nyitná a száját, hogy mondjon valami sértőt, elborult az agyam és elkaptam őt és megvertem.
Utólag nem vagyok rá büszke, nem ez a helyes módja annak, hogy ifejezzük magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!