Az valóban megoldhatja a piszkálódás problémát, ha egy iskolai zaklatóval megpróbálunk beszélni?
Figyelt kérdés
Egyszer az egyik osztálytársamtól ezt a tanácsot kaptam. Szerintem ez nem feltétlenül jön be, mert az ilyen emberek mindent elhülyéskednek, átvinnék piszkálásba.jún. 4. 17:32
2/10 anonim válasza:
Inteligencia szinttől függ. Egy próbát megér szerintem. Ártani kétlem, hogy tudnál ezzel magadnak, lényeg hogy okosan csináld. Mondd meg neki, hogy mi zavar, max folytatja, de lehet az is, hogy elgondolkodik, és abbahagyja.
3/10 anonim válasza:
Én anno ezeket a kis gyökereket térd, könyök teknikával szereltem le. Minden esetben működött! 👍
4/10 anonim válasza:
#3:
Miért kell a #3-ast lepontozni? Engemet is addig csesztettek az általánosban, míg fel nem kaptam egy széket és teljes erőből állkapcson nem vágtam a kedves elkövetőt a lábával. Azután leszállt rólam, mondjuk jó sokáig is volt kórházban, mert enyhén helyre kellett tenni a feje alsó részét.
5/10 anonim válasza:
Sajnos en rosszabbul jartam
Kocsog gyereket aki b**sztatott rendszeresen ugy megloktem hogy szetvagta a fejét az ablakuveg es emiatt engem rugtak ki a suliból
6/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy az ilyet ez meghatná
júl. 3. 21:12
7/10 anonim válasza:
Vannak akik megátalkodott gonoszok.
A Biblia is azt tanácsolja, hogy a rosszat győzd meg jóval.
Tehát tegyél valami jót ezzel a személlyel, a lehetőségeiden belül, aminek örülne.
Az esetek többségében, pozitív változást indít a személyben.
8/10 anonim válasza:
Az esélyt meg kell adni. Ha nem megy, marad a jogi út.
9/10 anonim válasza:
Csak figyeld a szokásait, és legyél kreatív! Pl. ha mindig alul fogja meg a széket, amikor beljebb húzza, már mehet is a patkányragasztó az aljára. Óvatosság persze sose ártott, a példánál maradva: te ne ott fogd meg a sajátodat, és néha ellenőrizd, hogy nincs-e alattad, és hogy a helyén van-e még, nehogy már más szívjon... Pár ilyen, pl táskájában az italt kicsit megbontani mindig, stb, eléggé kapkodni fogja a respektet a gyökértől (te ne hordj folyadékot, remélem megvan már). Tök jó játék amúgy, csinálhatod, amit sose akartál, aztán kiderül, hogy amikor jó helyre megy, mekkora móka már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!