Mit tegyek, ha utálom az egyik osztálytársamat?
Figyelt kérdés
Már a kezdetektől fogva nem volt szimpatikus mindenkinek beszól, ahol csak tud beléd áll ok nélkül, ő egy rosszindulatú kis k...a
Ma a vezetéknevemre tett megjegyzést, amire azthitte vicces volt de sokkal inkább szánalmas és gyerekes volt, mint poénos, tanár jól le is b@szta
Rá se nézek és betalál, mindenhez van valami hozzáfűzni valója, roppant idegesítő egy nőszemély és nem lehet vele nem foglalkozni, mert piszkál mindenkit
2022. jan. 17. 14:56
1/5 anonim válasza:
Ha mindenkit piszkál, akkor fogjatok össze és tegyétek helyre.
2/5 anonim válasza:
Nehezen fogadtam el a Biblia tanácsát mert nem értettem vele egyet. Kipróbáltam és működik! Jóval győzd le a rosszat. Tehát ötletek kellenek, hogyan tehetnél vele jót? Legyél kitartó! Sikerülni fog, meg fog változni!
3/5 anonim válasza:
Szerintem, ha egyszer előtted van neked háttal, akkor lépj hátra pár métert és nekifutasból rúgd picsán.
4/5 anonim válasza:
#2:
Naiv vagy nagyon, ha azt hiszed ez így működik. Nem kerültél még össze olyan igazi fszkalap emberrel, mert akkor tudnád, hogy csak rosszabb lesz, ha nem védekezel a támadások során, csak jópofizol. Háború nélkül nincs béke.
5/5 Senior Séf válasza:
Utáld tovább. Nem szerethetünk mindenkit, mint ahogy bennünket sem szeret mindenki. Nincs ezzel semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!