Volt gimiben élsportoló osztálytársad?
Igen.
Cselgáncs-bajnok. Kijutott az olimpiára is.
Nem vágott fel vele sosem, sem előtte (olimpia) sem utána.
Nem tanult rosszul, de nem is volt jeles. Nála szerintem nem függött össze a kettő. Hazament, a leckét megcsinálta, órán mindig figyelt, kedves volt, figyelmes és kiegyensúlyozott.
Szerintem legalább hobbiszinten minden diáknak szüksége van sportra, arra, hogy megtalálja azt a mozgásformát, ami a legjobban passzol hozzá. Ez nemcsak egészségi szempontból hasznos és fontos, hanem a sport nevelő hatása miatt is. A rendszeresen sportoló gyerekek olyan pluszt kapnak, ami a hétköznapi életben, a tanulás során is gazdagítja őket.
Van. Kajakos lány. Mellette testépítő is. Versenyzik, hobbiból terembe jár. Igen gyakran felhozza hogy élsportoló viszont megdolgozott érte az tény. Nem rossz tanuló, de nem is jó. Viszont emberileg elég bunkó, de semmi köze ahhoz hogy sportoló.
Én magam táncosnak, versenytáncosnak készülök sokszor úgy ülök hogy nyújtok közben, sokat beszélek a táncról, de nem azért hogy felvágjak vele hanem hogy megosszam az élményeimet. A jegyeim jók, viszont még nem voltam versenyen nem tudom a komoly szintű tánc mennyire megy majd a tanulás rovására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!