Volt gimiben élsportoló osztálytársad?
11. vagyok, azt nem írtam, hogy a lovaglós lány állandóan hiányzott a suliból, mert versenyekre járt vagy edzeni volt. Neki az apja volt az edzője, a belét kihajtotta a lányának, állandóan edzettek valamit. Nem tudom, mi van vele, mert nincs fent se instán se facen, sehol. A táncos lány egy tipikus pxcsa volt, meg állandóan azzal volt ki, hogy ő táncol, pl farsangon mindig a táncos ruháiban volt, meg volt, hogy random úgy jött iskolába, hogy vagy öt érme a nyakában volt.
Az úszó fiúról csak tudtam, hogy úszik, ő sose vágott fel vele.
A lovaknak milyen eredményei voltak? Mennyire volt izmos, erős?
Nem tudok róla, volt külön tesi tagozat de nem kérdezgettem végig őket. :D
KRE-n kajakos olimpikon csaj volt de nem ismertem szóval IDK.
Gimiben volt egy lány, aki kézizett és focizott, amivel szokása volt felvágni. Volt egy focis csaj, de ő nem szokta nagy dobra verni. Volt egy kézis srác, aki bár ügyes volt, elég nagyra volt magával, még két focis srác, akik szintén ügyesek voltak, de közben szerények is. Meg egy srác gokártozott versenyszinten.
Voltak közöttük rosszabb tanulók is, de még anno ők magukat is mondták, hogy nem a sport miatt nem foglalkoztak annyit a tanulással.
Többségükkel nincs már kontaktom, de a két szerény srác még mindig focizik, csak másik csapatban, mint akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!