Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Volt gimiben élsportoló...

Volt gimiben élsportoló osztálytársad?

Figyelt kérdés
Mit sportolt, milyen szinten? Felvágott vele, hogy milyen ügyesen sportol? Mennyire ment a tanulás rovására?

máj. 9. 16:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%
Általánosban volt egy versenytanácos lány meg egy lovagló lány, gimiben egy úszó fiú. A fiú azóta amerikában ösztöndíjas egy egyetemen.
máj. 9. 17:39
 12/24 anonim ***** válasza:
95%

11. vagyok, azt nem írtam, hogy a lovaglós lány állandóan hiányzott a suliból, mert versenyekre járt vagy edzeni volt. Neki az apja volt az edzője, a belét kihajtotta a lányának, állandóan edzettek valamit. Nem tudom, mi van vele, mert nincs fent se instán se facen, sehol. A táncos lány egy tipikus pxcsa volt, meg állandóan azzal volt ki, hogy ő táncol, pl farsangon mindig a táncos ruháiban volt, meg volt, hogy random úgy jött iskolába, hogy vagy öt érme a nyakában volt.

Az úszó fiúról csak tudtam, hogy úszik, ő sose vágott fel vele.

máj. 9. 17:44
 13/24 A kérdező kommentje:

A lovaknak milyen eredményei voltak? Mennyire volt izmos, erős?

máj. 9. 17:49
 14/24 Katona Dius ***** válasza:
93%
3 srác volt, akik fociztak. Rendszeresen jártak versenyre is. Nem vágtak fel vele, nem is ment a tanulás rovására. Az egyik foci edző lett végül, a másik most valami tévé műsorban próbálkozott be,a harmadikról nem tudok semmit.
máj. 9. 17:53
 15/24 October15 ***** válasza:
81%

Nem tudok róla, volt külön tesi tagozat de nem kérdezgettem végig őket. :D

KRE-n kajakos olimpikon csaj volt de nem ismertem szóval IDK.

máj. 9. 18:05
 16/24 anonim ***** válasza:
94%
Volt egy vízilabdázó srác osztálytársam. Nem dicsekedett az elért eredményeivel, rendes volt mindenkivel. A tanulás viszont sajnos nem ment jól neki. Azóta nem tudom, hogy mi lett vele.
máj. 9. 18:10
 17/24 anonim ***** válasza:
93%

Gimiben volt egy lány, aki kézizett és focizott, amivel szokása volt felvágni. Volt egy focis csaj, de ő nem szokta nagy dobra verni. Volt egy kézis srác, aki bár ügyes volt, elég nagyra volt magával, még két focis srác, akik szintén ügyesek voltak, de közben szerények is. Meg egy srác gokártozott versenyszinten.

Voltak közöttük rosszabb tanulók is, de még anno ők magukat is mondták, hogy nem a sport miatt nem foglalkoztak annyit a tanulással.

Többségükkel nincs már kontaktom, de a két szerény srác még mindig focizik, csak másik csapatban, mint akkor.

máj. 9. 19:49
 18/24 anonim válasza:
5%
Igen, egyszer pénzért szagoltam, nyaltam a talpát.
máj. 9. 20:22
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ketto is. Egyik magantanulo volt egy ideig. Vivas es kosaras. Egyik sem vagott fel. Attol meg nem egy budos taho, hogy sportolo.
máj. 9. 20:51
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
A középiskolában egy sportlövő lány, junior világbajnok. Az általánosban egy sakkozó, ő pár évvel később sakknagymester és világbajnok lett. Egyikük sem volt felvágós, és jól is tanultak mindketten. Ha jól tudom, a lány jelenleg edző, a srác pedig még most is sakkozik.
máj. 9. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!