Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megbuktathat-e félévkor...

Megbuktathat-e félévkor matematikából egy tanár 16 éves leány tanulót? )azért mert szegények)

Figyelt kérdés
2024. máj. 8. 10:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
78%
Max azért buktat meg, mert nem tudod a matekot. Ezen 1 kis gyakorlással tudsz segíteni.
2024. máj. 8. 11:18
 12/29 anonim ***** válasza:
80%

Persze, hihető....

Az átlagod alapján 3-as lennél, de a tanár megbuktat, mert szegény vagy.

2024. máj. 8. 11:32
 13/29 anonim ***** válasza:
31%
Voltam olyan szegény háztartásban, ahol nem volt asztal sem, csak néhány ágy. Ha nincs asztal, akkor nincs hol rajzolni, ezáltal sokkal nehezebb megtanulni a betűket formálni. Ebből sok minden következik. Ilyesmi bír lenni pl.
2024. máj. 8. 11:37
 14/29 anonim ***** válasza:
84%

Hidd el kérdező, hogy a tanárod szét tudja választani az anyagi helyzezedet és a matematikai tudásodat.

Egyik matektanár sem buktat meg azért mert nincs autótok. Ellenben hiába van 3 db audi A5 autótok a garázsban, de a matekjegyeid elégtelennek akkor megbuksz.

2024. máj. 8. 11:38
 15/29 anonim ***** válasza:
11%
Nem, 16 éveset már jogtalanság szegénység miatt buktatni. Max 15-ig lehet!
2024. máj. 8. 11:49
 16/29 anonim ***** válasza:
33%

Engem azért utált a matektanár egyben az osztályfönök mert nem mentem el osztálykirándulásokra. Mindez azért mert tudtam, hogy a szüleim nem engedhetik meg mindig kamu beteg voltam akkor. Kaptam is a feleléseket egyszer ketszer egy nap 4 egyest, meg is buktam másik evben meg kiderült diszizém van akkor olyan vörös volt a feje, hogy nem tud megbuktatni öröm volt nézni.

Szóval igen, meg!

2024. máj. 8. 11:59
 17/29 anonim ***** válasza:
12%

Úh, 16#, ez elég nagy korlátoltság volt a tanár részéről.

Én azért hagytam ki sok kirándulást, mert tengeribeteg voltam a buszon. De nekem ettől nem lett hátrányom, legalább is ilyen plusz feleltetés nem volt.

Néhány ember nem bírja elviselni, hogy valaki annyira csóró, és magán a csórón áll bosszút. :-/

2024. máj. 8. 12:04
 18/29 anonim válasza:
30%
Támogatom a tanárok pszichológiai alkalmassági vizsgálatának bevezetését!
2024. máj. 8. 12:12
 19/29 anonim ***** válasza:
82%
A család anyagi helyzete miatt nem, de azért igen, ha a tanuló nem tanul, nem tudja a matekot, és ez a jegyein is meglátszik.
2024. máj. 8. 13:10
 20/29 anonim ***** válasza:
90%
13, kollégista, van asztala...
2024. máj. 8. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!