16eves vagyok és apám hív segitséget ez normalis?
Figyelt kérdés
Itthon amit hordtam vasat azt a méhben szeretném leadni mert apám azt mondta hogy útban van és segít apám is mert vannak 300kg kazánok is és apám szól barátjának hogy segítsen pakolni ez igy normális?2021. márc. 18. 19:10
2/13 A kérdező kommentje:
Hogy apám szólt a barátjának hogy segítsen!Nekem kellett volna szolni az en barátaimnak?
2021. márc. 18. 19:15
3/13 anonim válasza:
Pakoljad csak a 300 kilot egyedul fiam.
4/13 anonim válasza:
Lehet, hogy arra várt, hogy szólj a barátaidnak, és tüntesd el a cuccot. Ez nem történt meg, úgyhogy kénytelen ő megszervezni.
5/13 anonim válasza:
Apád jó fej. Ha én így akartam volna zsebpénzt szerezni, nem,hogy nem segített sőt..
Szóval becsüld meg apudat mert tuti szeret téged
6/13 anonim válasza:
Vagy úgy gondolja, hogy két felnőtt férfi többet elbír, mint ti:)
(Nem tudom milyen a fizikumotok, csak egy tipp)
7/13 anonim válasza:
miért kell frászt generálnod?? annyira mondvacsinált a bajod, miért jó ez neked??
8/13 anonim válasza:
hogy vittél haza egy 300kg-os kazánt xD
9/13 anonim válasza:
Én ebből szrt se értek, de szerintem Attilla
10/13 anonim válasza:
Hogy, hogy... na mit gondolsz?
Ott van még az a sok rézkábel is, csak le kell róla szedni a szigetelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!