Középiskolában már nem szólnak a dohányzás miatt?
Idézet egy iskolai házirendből:
- "A Házirend területi hatálya:a tanórai és a tanórán kívüli foglalkozások iskolán kívüli helyszínei (színház, múzeum, kirándulás stb.)"
- "A dohányzásért (iskolában, a gyakorlati oktatás helyén) adandó legkisebb fegyelmező intézkedés igazgatói intés."
- "A szervezetre káros élvezeti cikkek árusítása, fogyasztása (dohányzás, szeszesital fogyasztás) minden iskolai rendezvényen, továbbá az iskola közvetlen környékén is tilos."
Ha a csoport az utcán tanórán kívüli foglalkozásra megy (pl. múzeumba, moziba, üzemlátogatásra, osztálykirándulásra stb.) vagy onnan jön, akkor az úgy minősül, mintha az iskola épületében lennének.
Szerintem tanárfüggő is, nekem ofő eléggé az a minden lében kanál fajta volt, szóvá is tette eléggé pedig nem is az iskola területén cigiztünk, meg nem is iskolaidőben (utolsó óra után, hazafelé menet).
/Amúgy csak próbálgattam 15-16 évesen pár alkalommal, ennek már 10 éve, nem szoktam rá azóta sem, nem is szeretnék/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!