Középiskolában már nem szólnak a dohányzás miatt?
Szia!
Amennyiben a dohányzásra kijelölt területet használod, akkor le se sz.rják. Viszont ha rajtakapnak olyan helyen, ahol nem lenne szabad, mondjuk a wc-ben, akkor fegyelmit is kaphatsz (igazgatóit), de rosszabb esetben ki is rúghatnak.
Ha betartod az iskola házirendjét, akkor nem lesz semmi gond.
Ma láttam a városban diákokat. Mentek csapatosan valahova. Mellettük, előttük a tanárok. A diákok meg vidáman vagy a normál cigit szívták, vagy az iqost. Furcsállottam.
Én mondjuk már elég rég érettségiztem, de nálunk senki nem mert a tanárok előtt közvetlenül dohányozni. Még osztálykiránduláson sem.
Akik dohányoztak, mindig bújkáltak.
Mondjuk tudom ez rég volt, azóta változott a helyzet.
"Ma láttam a városban diákokat. Mentek csapatosan valahova. Mellettük, előttük a tanárok. A diákok meg vidáman vagy a normál cigit szívták, vagy az iqost. Furcsállottam."
Te komolyan nem vagy tisztában még azzal sem, hogy a tanárnak csak az iskolán belül van jogköre? Az utcán nem szólhat semmit.
#8: Azta! Nálunk alkoholt is csak titokban lehetett inni kiránduláson.
Mondjuk elég szigorú osztályfőnökünk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!