Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Én voltam a s*ggfej / a tanár...

Én voltam a s*ggfej / a tanár ezért írhat szaktanárit?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, fiú, “mentális beteg” vagyok, borderline személyiségzavar gyanús vagyok. Kb ez annyi, hogy nehezen kontrollálom az érzéseimet, extrém hangulatingadozásaim vannak, de szedek rá gyógyszert.

Az iskolában jól tanulok, hármas négyes vagyok minden tárgyból, párból ötös.

A lényeg, hogy suliban voltam, aludni akartam az órán, a tanár nem hagyott aludni, mondta, hogy vegyem elő a felszerelésem, nekem nem volt kedvem, mondtam, hogy “biztos nem, nincs kedvem”. Mondta, hogy “akkor is vedd elő, az iskolában vannak szabályok, és ezek rád is vonatkoznak”. (Ebből a tárgyból 4.50 vagyok, szóval nem vagyok rossz tanuló) Gondoltam nem akarok veszekedni, veszem elő a táskámból a felszerelésem, erre a tanárnő ismét rám szól, hogy “vedd elő a felszerelésed!” Mondom neki, “mibajod, nem látod, hogy most veszem elő? Persze meg se szólalok és már megint én vagyok a rossz” Erre kaptam egy szaktanárit “XY-t a francia tanórán tanúsított minősíthetetlen megnyilvánulásáért szaktanári figyelmeztetésben részesítem! *tanár neve*”

Jogos, hogy szaktanárit kapok ezért?

Én borderlineos vagyok szerintem az embereknek elnézőbbnek kell lenniük velem mert nekem nehézségeim vannak. Persze lehet, hogy tévedek javítsatok ki nyugodtan, de én ezt nem érzem jogosnak, hogy ezért kapok szaktanárit. De nemtom mindegy.

2024. ápr. 19. 17:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Full jogos. Én is borderline vagyok, tudom, hogy vannak nehézségeid, de azt nem használhatod kifogásnak arra, hogy minősíthetetlenül viselkedj.

19/L

2024. ápr. 21. 02:02
 22/25 A kérdező kommentje:
Ja jó, pedig szeretem használni😂🤣
2024. ápr. 21. 15:47
 23/25 anonim ***** válasza:
71%

#22 nagyon sok mentáliy beteg ember esik bele ebbe a hibába. De szerintem azzal, hogy így cimkézed magad, azzal csak lemondassz arról, hogy jobban legyél.

Nem a betegséged határoz meg téged :)

2024. ápr. 21. 16:30
 24/25 anonim ***** válasza:

Imádom, hogy a neveletlenséget, meg a protokollkomm hiányát már ezelre a mentális betegségekre húzzuk…

Jogosan kaptál beírást.

2024. ápr. 24. 09:40
 25/25 anonim ***** válasza:
Jogos, visszaszólni nem kell, a problémád viszont megértem, kitartást!
2024. ápr. 29. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!