Mennyire jellemző, hogy a középiskolás barátságok hosszú távon is megmaradnak?
Mindig meglepődök, hogy az emberek tudják és arról beszélnek, hogy a volt osztálytársaiknak milyen élete van, mit csinálnak, mi történt velük, stb.
Én amikor hazajöttem a ballagásról, az osztály felének már a nevét sem tudtam xd
Van középiskolából barátnőm most már 30 éve. Ha nem is vagyunk napi kapcsolatban, de gyakran beszélünk, ha tehetjük összejárunk (van közöttünk egy egész ország), együtt nyaralunk, stb. Szintén ugyanígy egy másik barátőmmel, akivel már oviban is "jóban voltunk", de a középsikola hozott össze.
6 éves koromtól legjobb barátnőnek hitt valaki azonban 12. év végére kifulladt, és azóta sem beszéltünk egymással 2 mondatnál többet.
Középiskolás barátokból mára már, így 4 évvel ballagás után, egy sincs meg. Sőt.. talán ballagás után 2 évvel sem voltak, sajnos. Közülük párral még egy ideig tartottam a kapcsolatot egyetem alatt, de csakis neten való írogatás volt az egész, az meg nem is az igazi, meg kivétel nélkül az lett a vége, hogy egyszer csak már nem írtak vissza többé.
Nem tudok róluk sokat, nem is bánom, hiába nem voltam senkivel sem rosszban, amit mégis, azt Instagramról. Facebook-on nem aktívak, az előbbin sem különösebben, de azért ott tesznek ki ezt-azt. Bár azért van, aki hiányzik:/
Korombeli unokatesóm is hasonlókról mesélt mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!