Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Történt valaha olyan iskolásko...

Történt valaha olyan iskoláskorodban, hogy a diákok kikészítették a tanárt folyamatos rossz viselkedéssel?

Figyelt kérdés

Mit csináltak pontosan?

És hogyan reagált erre a tanár?

márc. 29. 17:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
89%

Én is túl vagyok már az érettségin 4 éve. Most így visszagondolva legelejétől még általános iskolában volt egy földrajz tanárunk aki kizavarta az egyik osztálytársamat, ő viszont nem ment ki második felszólításra sem. Harmadikra odament és fel akarta állítani a székről viszont ekkor beletépett a hajába és elkezdte ütni a tanárt. Majd utána kirohant viszont előtte még elhangzott egy "krvaanyádat rohhadjálmeg". Ezek után a tanár egyébként végig tolta az órát.

Aztán középiskolában volt egy magyar tanár aki fuuu nagyon káosz volt. Sokat gondolt magáról, minden apróságon kiborult viszont az érdekeit nem tudta érvényesíteni. Így mindenki kinevette. Volt amikor annyira ideges lett azon, hogy konkrétan nem bírja érvényesíteni az érdekeit, hogy kinézte magának a legkisebb testalkatú csajt majd a fülénél fogva akarta kirángatni meg jól megnevelni. Ekkor mindenki előkapta a telefonját és elkezdte videóra venni és mondtuk neki, hogy megyünk az igazgatónál bepanaszoljuk, hogy bántja a gyerekeket. Aztán ettől úgy kiborult, hogy a lábával elkezdte taposni a földet majd kirohant könnyes sértődött fejjel xdd Aztán 20 perc múlva visszajött és folytatta az órát mintha mi sem történt volna. Na ezen még mindig nevetek. Az a tanár az full alkalmatlan. Ki is rúgták már azóta.

Meg még volt egy harmadik tanár középsuliba. Ő kicsit szigorúbb volt de amúgy rendes volt, csak én akkor kilencedikesként még kis lázadó voltam és nem tetszett amit csinált és csak azért is lázadtam egész 11.es koromig. Anyámat sokszor behívatta és rengetegszer idegeltem ki, nagyon sok konfliktus volt viszont 12-ben már a vége felé együtt nevettünk azon, hogy mennyi mindenen mentünk keresztül. Meg aztán minden jót kívánt. Néha ha találkoztunk megkérdezte mi újság velem stb... Már most nyugdíjba ment, úgyhogy nem látom mostanában.

márc. 30. 23:02
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk olyan volt, hogy addig szemtelenkedett a gyerek a tanárral, hogy az tenyérrel felpofozta, eleredt az orra vére.😀 2000-res évek eleje volt, nem lett belőle semmi, rendőrségi ügy vagy szülői revans. Emlékszem örültem, hogy nem én kaptam, mert én sem voltam valami minta gyerek. Manapság ezért a rendőrség és a tv is kijönne.
ápr. 8. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!