Történt valaha olyan iskoláskorodban, hogy a diákok kikészítették a tanárt folyamatos rossz viselkedéssel?
Mit csináltak pontosan?
És hogyan reagált erre a tanár?
Ez a tanár halkan beszélt?
És soha nem reagált a beszólásokra?
#3 vagyok.
Nagyon halkan, mintha csak maga elé motyogna. Nem mászkált a teremben, csak állt a tábla előtt. Csak akkor értettük, mi van, ha elkezdett a táblára írni. Amikor a szakkör volt, akkor már normál hangerővel beszélt, csak provokálta az osztálytársam. Órán kb bármit csinált bárki, senkire se szólt rá. Amikor a táblát dobálták, akkor se, csak ha letörlődött valami, visszaírta. De látszott rajta, hogy nagyon zavarban van, csak nem tudja, hogy reagáljon. Amikor a rendes tanárunk is bent volt nézni az órát, akkor ő is mondta neki, hogy hangosabban, egy ideig hangosabban is beszélt, de visszahalkult.
Általánosban nálunk a technikatanár idegrendszerét tette próbára az pár gyerek minden órán. Egyszer a tanárnak annyira fájt a dereka, hogy nem bírt felállni, nehezen viselte a fájdalmat. Ezt látva többen körbeállták és kinevették.
Olyan is volt, hogy az udvaron egy fiú hógolyóval, erősen megdobott egy (amúgy népszerűtlen) tanárt, akin még hetekkel később is látszott a sérülés.
A kérdést azért is írtam ki, mert eszembe jutott nemrég, hogy mennyi tanár ment ki sírva a teremből óra után. (Pedig már az érettségin is rég túl vagyok.)
Nálunk nem volt ilyen. Jó osztály voltunk.
Lehettünk volna kicsit keményebb osztály.
Még egy bunyó sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!